SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Aygün Çatlağı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:45
CHP'de Aygün Çatlağı
A- A+ PAYLAŞ
 
Kaçırılan Aygün PKK ile ilgili sözleri, CHP içinde tepkilere neden oldu.
 
CHP'li Loğoğlu, PKK tarafından kaçırılan Aygün'ün bırakıldıktan sonraki açıklamalarının partinin değil, kisisei görüşü olduğunu belirterek, "Parti yetkilisi de değildir, bir milletvikilimizdir." dedi. PM Üyesi Feyzioğlu de "Kimse terör örgütünü iyi niyetli halk savaşçısı gibi gösteremez." diyerek tepkisini dile getirdi.
 
HİÇ KİMSE PKK'YI İYİ NİYETLİ TANITAMAZ
 
Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu, "Bu açıklamalar zor şartlar altında, ailesine henüz kavuşmuş bir milletvekilinin kendi görüşüdür. Parti görüşü değildir. Söyledikleri kişisel görüşlerdir" dedi. PM Üyesi Feyzioğlu da "Hiç kimse bölücü terör örgütünü 'hak savaşçısı kardeşlerimiz'den oluşan, iyi niyetli bir örgüt olarak tanıtamaz" ifadelerini kullandı.
 
AYGÜN: PKK CHP'Yİ BEĞENİYOR
 
Dağda son derece saygılı bir tavır gördüm. Genç arkadaşlar ateşkes için ricacı oldular. CHP'nin politikalarını beğendiklerini bildirdiler. Herhangi bir tehdit yok. Zor kullanılmadı. Son derece anlayışlı bir muamele var. Evlerine dönmek istiyorlar. Ayrılırken sarıldılar, öptüler, 'Bizi unutma abi. Senden destek istiyoruz' dediler. Ben de destek sözü verdim.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız