SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Baştürk Adı

A- A+ PAYLAŞ

CHP'de Veli Ağbaba'nın milletvekili adayı olabilmek için istifa etmesiyle boşalan il başkanlığı için, yönetimin Hüseyin Baştürk adı etrafında ittifak sağladığı ve il başkanlığı için bu isme ilişkin eğilimi genel merkeze bildirdiği açıklandı.

CHP'den İl Başkan Vekili Enver Kiraz imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere CHP İl Başkanı Veli Ağbaba 2011 seçimlerinde Milletvekili aday adayı olması nedeniyle İl Başkanlığı görevinden istifa etmiştir.

Dün akşam saatlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri , İl Başkan Vekili Enver Kiraz başkanlığında toplanarak, Genel Merkeze bildirilmek üzere boşalan il başkanlığı için İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Baştürk’le devam etmek istedikleri yönünde eğilimlerini belirlediler.

İl Başkan Vekili Enver Kiraz tarafından , İl Yönetim Kurulunun bu kararı Milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu ve tüm ilçe başkanlarıyla da paylaşıldı ve onlarda İl Yönetiminin bu kararını saygıyla karşıladıklarını belirtti .

Bu kararımız Genel Merkezimizin dikkatine sunulmuştur. Önümüzdeki günlerde bu konuda gerekli karar açıklanacaktır."

CHP'de yönetimin il başkanlığına ilişkin olarak 2 gün önce yapılan toplantısında bir sonuç alınamamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız