SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Bayramlaşma.. "Her Türlüsünü Lanetliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-07-05 22:21:12
CHP'de Bayramlaşma..
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Malatya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

CHP İl binasında düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Törende bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Bayramların kardeşlik, hoşgörü ve barışın en üst seviyede yaşandığı günler olduğunu belirterek “Bu bayram inşallah terörün bitmesine vesile olur. Ben, acının, gözyaşının son bulduğu, artık şehit haberlerinin gelmediği bir ülkede huzur ve barış içinde yaşamayı temenni ediyorum. Bu vesile ile herkesin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba ise, artan terör saldırılarını dikkat çekerek “Maalesef yanı başımızdaki Suriye’de örgütlenen karanlık güçler şimdi Türkiye'de katliamlar yapıyor. Suruç’ta başlayan ve en son İstanbul da meydana gelen terör katliamlarının bitmesi için bu saldırıların arkasındaki güçlerin bulunması lazım. Bizim için Ankara Merasim sokaktaki masum ve suçsuz insanları öldürenlerle 10 Ekim’de masum gençleri öldürenler arasında hiçbir fark yok. Biz terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ağbaba ve Kiraz konuşmaların ardından partililerle tek tek selamlaşarak herkesin bayramını kutladı.

iha

CHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

CHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız