SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Bir Şey Değişmeyecek!

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:42:56
CHP'de Bir Şey Değişmeyecek!
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya ilçe başkanları 19 Aralık’ta yapılacak olan İl kongresinde mevcut başkan Enver Kiraz’ı desteklediklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İlçe teşkilatlarında yapılan kongrelerin ardından başkanlığa seçilen İlçe Başkanları 19 Aralık’ta Kongre Kültür Merkezinde yapılacak olan CHP Olağan İl Kongresinde mevcut İl Başkanı Enver Kiraz’ı desteklediklerini açıkladı. CHP İlçe Başkanları Adına konuşan Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Özşen Sevil, 19 Aralık’ta Kongre Kültür Merkezinde yapılacak olan Olağan İl Kongresini hatırlatarak “Cumhuriyet Halk Partisinin bütün İlçe Başkanları olarak bugüne kadar gösterdiği gayret ve çabalarını göz önünde bulundurarak İl Başkanlığına Enver Kiraz’ı öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Binasında yapılan ortak basın açıklamasında Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Özşen Sevil, 1 Kasım seçim sonuçlarının Cumhuriyet Halk Partisine büyük sorumluluklar yüklediğini ifade ederek “1 Kasım seçimleri Laik demokratik Cumhuriyetin devamı, Hukukun üstünlüğünün sağlanması, demokrasi ve özgürlük noktasında çağdaş standartlara uygun iyi bir anlayışın hâkim olması için Cumhuriyet Halk Partisine büyük bir sorumluluk yüklemiştir” diye konuştu. Yapılan kongreler sonucunda CHP İlçe teşkilatlarının yönetim kadrolarında önemli değişiklikler yaşandığını söyleyen Sevil, “Parti içerisinde ki bu değişiklikler bir hizmet yarışıdır. Elbette ki görev yapmış ve görevini devretmiş bütün İlçe Başkan ve yöneticilerimize Partiye verdikleri hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni görev alan dinamik kadrolarla da mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Sevil, “Cumhuriyet Halk Partisinin bütün İlçe başkanları olarak bugüne kadar gösterdiği gayret ve çabalarını göz önünde bulundurarak İl Başkanlığına Enver Kiraz’ı öneriyoruz. Mevcut İl Başkanımız Enver Kiraz Başkanlığında oluşmasını düşündüğümüz yeni Yönetimin daha dinamik bir yapıya kavuşması, daha heyecanlı kadroların oluşması noktasında da düşüncelerimizi ifade etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız