SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Emek Bürosu Kuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:31
CHP'de Emek Bürosu Kuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Emek Bürosu oluşturulurken, başkanlığa Başkanı İl Başkan Yardımcısı Erdal Akkar getirildi. 

CHP Malatya Emek Bürosu kurulması nedeniyle parti binasında Emek Bürosu yönetimiyle birlikte basın açıklaması yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından ilk kez “Malatya Emek Bürosu” kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Partimizin Emek Bürosu, başta sendikalar olmak üzere, sivil toplum örgütü temsilcileri, meslek odaları ,emekli örgütleri gibi kuruluşlarla işbirliği yapacak , çalışan kesimin yanı sıra işsiz, engelli,ev kadını, güvencesiz çalışanların da sorunlarına el atacak. Emek büromuz ekonomik, sosyal, siyasal konularda Malatya yerelinde aktif çalışmalar yaparak , bu çalışmaların sonuçlarını parti genel merkezimize sunacaktır” ifadelerini kullandı.

“Emek büromuz; gündelik temizliğe giden kadın işçilerimizden, evine ekmek götüremeyen esnafımıza, sendikalı olmasına izin verilmeyen işçimizden, 65 yaşında bekçilik yapmak zorunda kalan emeklimize kadar tüm ezilenlerin yanında olacaktır. Yıllardır çıkardıkları yasayı bile uygulamaktan aciz yetkililer yüzünden evinden çıkamayan engellilerimizin de her zaman yanında olacak, onların sorunlarını sonuna kadar takip edecektir” diyen Kiraz, şöyle devam etti:

“Emek Bürosu olarak buradan sizlerin aracılığıyla tüm halkımıza sesleniyoruz. Diyoruz ki: Gelin gücünüzü birleştirin. Gelin birleşin ki kimse size dokunamasın. Sivil toplum örgütlerine, sendikalara, odalara, çalışanlara-çalışamayanlara diyoruz ki, gelin sorunlarınızı paylaşalım, sizin gözünüz kulağınız olalım. CHP Malatya Emek Bürosu, aralarında sendikacıların, avukatların, mühendislerin, ev hanımlarının, emeklilerin, işçilerin, öğrencilerin bir araya geldiği 25 kişilik bir ekiple çalışmalarına başlamıştır.”

Kiraz, Emek Büro'sunu ilk faaliyeti olarak 1 Mayısa kitlesel katılımı sağlamak amacıyla çalışmalara başlayacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız