SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Gökçe Bu Kez Seçimle..

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Malatya İl Kongresinde seçimi, bir süre önce genel merkezin il başkanlığı görevine atadığı Avukat Niyazi Gökçe başkanlığındaki liste kazandı. Kullanılan 249 geçerli oydan 149'unu alan Gökçe yeniden il başkanlığına getirilirken, diğer aday Yusuf Sürücü'nün listesine 100 oy çıktı.

Toplam 273 delegesi bulunan CHP İl Kongresi'nde, mevcut başkan Niyazi Gökçe ile Yusuf sürücü aday oldu. Saat 19.00'da sona eren kongrede, seçim sonucunda geçerli sayılan 258 oydan 9'u geçersiz sayılırken, Niyazi Gökçe'nin 149, Yusuf Sürücü'nün ise 100 oy aldığı bildirildi.

Niyazi Gökçe başkanlığındaki CHP il yönetimine şu isimler girdi:

Mehmet Demiralp, Canan Gökbulut, Hacı Demirhan, Serkan Boztepe, İbrahim Alagöz, Naci Bulgurlu, Dursun Seyhan, Abbas Akıncı, Sebahattin Enginol, İbrahim Karael, Nesrin Yıldırım, Fikriye Bakır, İbrahim Topaloğlu ve Aslan Aslan.

Kongrede il başkanlığına seçilen Gökçe, bir süre önce genel merkez tarafından görevden alınan Celal Berktaş'ın yerine il başkanlığına atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız