SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Görev Bölümü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:22
CHP'de Görev Bölümü
A- A+ PAYLAŞ
 
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Hep birlikte Malatyalılarla kucaklaşacağız, birleşeceğiz, bütünleşeceğiz, bütün sorunları birlikte mücadeleyle çözeceğiz" dedi. 
 
CHP'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen il kongresi sonrasında yeni oluşan yönetim kurulu arasında yapılan görev dağılımı açıklandı. Parti il binasında düzenlenen ve CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in de katıldığı toplantı da konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, "Malatya'da kongre sürecimizi tamamlamış oluyoruz. Parti içi mücadeleyi bir tarafa bırakmış, enerjimizi dışa yönelik kullanmaya başlamış oluyoruz. Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor, kongremiz Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Malatya'ya ve Malatyalılara yakışır bir kongre olmuştur. Kongre görevi bizlere vermiştir. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak üzerimize düşen görevlerimizi yerine getireceğiz.  Kongremizin verdiği kararlar doğrultusunda, her meslek gurubundan her kesimden, her yöreden arkadaşlarımız görev almışlardır. Malatya'yı bütünüyle kucaklayacak, Malatya'nın bütün sorunlarına sahip çıkacak, çözümler üretecek, etkili bir muhalefet anlayışı ortaya koyacak, Yeni Cumhuriyet Halk Partisi'nin anlayışını benimsemiş ve bunu tabana yayacak bir yönetim kadrosu ile Malatya CHP İl Örgütü'nü layıkıyla temsil edecek bir kadro olduğumuzu da herkesin bilmesini isteriz. Bu kadroyu parti örgütümüz oluşturmuştur. Malatya'nın ve ülkemizin önemli sorunları, önemli sıkıntıları olduğu bir gerçektir. Bu anlamda partimizin her bireyinden beklentiler yüksektir. Hep birlikte Malatyalılarla kucaklaşacağız, birleşeceğiz, bütünleşeceğiz, bütün sorunları birlikte mücadeleyle çözeceğiz" dedi. 
 
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, yeni oluşturulan yönetim kurulundaki görev dağıalımını şu şekilde açıkladı: İl Sekreteri Ahmet Koşar, İl Saymanı Basri Sarı, İl Eğitim Sekreteri Adil İnce, Bilişim Sekreteri Çiğdem Ağdağ, İl Başkan Yardımcılıklarına İbrahim Çakır, Deniz Kayıkcı, Mustafa Mengüç, Erdal Akkar, Elif Çiçek, Ayşe Nihal Demirci, Doğan Yıldırım ve Ali Arı, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Zeki Akdağ, Merdan Demirtaş, Gülseren Korkmaz, Ali Rıza Mengüçoğlu, Müfide Sepetçi, Muhiddin Şahin, Günnur Tabel ve
Orhan Tanataş. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız