SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Görev Dağılımı

A- A+ PAYLAŞ

CHP'de Hüseyin Baştürk'ün (fotoğraftaki) il başkanlığı görevine getirilmesinin ardından yönetim kurulunun kendi arasında yeniden görev dağılımı yaptığı bildirildi.

CHP İl Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yönetimin görev dağılımı şöyle:

"Hüseyin Baştürk İl Başkanı

Bülent Karakuş : İl Sekreteri

Enver Kiraz : İl Başkan Yardımcısı Örgüt Ve Örgütlenmeden Sorumlu

Mustafa Mengüç : İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler , Belediye, Kamu, Tarımdan Sorumlu

Sebahattin Enginol : İl Başkan Yardımcısı Meslek Odaları Ve Esnaf Kuruluşlarından Sorumlu

Basri Sarı : İl Başkan Yardımcısı Mali İşlerden Sorumlu

Hakkı Akkoyun : İl Başkan Yardımcısı Seçim , Halkla İlişkiler Ve İdari İşlerden Sorumlu

Gülay Çelebi Doğan : İl Başkan Yardımcısı Hukuk İşleri Ve Kadın Kollarından Sorumlu

Ali Cücemen : İl Başkan Yardımcısı Parti İçi Eğitim Ve Spor Kulüplerinden Sorumlu

İsmail Balaman : İl Başkan Yardımcısı Sendikalar , Sivil Toplum Kur. İnsan Haklarından Sorumlu

Günnur Tabel : Yönetim Kurulu Üyesi

Gülseren Korkmaz : Yönetim Kurulu Üyesi

Ali Cenan Fidan : Yönetim Kurulu Üyesi

Coşkun Kurt : Yönetim Kurulu Üyesi"

ESOB'DAN ZİYARET..
Bu arada Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Evren ve esnaf odaları başkanları toplu halde CHP il Başkanı olan Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk, "15-16 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bütün oda başkanlarımız ile birlikte hareket edeceğiz. Memleketimiz ve partimiz için üzerime düşen her şeyi yapacağım" dedi.

MESOB Başkanı Keskin, "İl başkanımız esnaftır ve esnaf odası başkanımızdır. Siyasi partiler demokrasinin vaz geçilmezidir. Kardeşimizin bu görevde çok başarılı olacağına inanıyorum. Kendisini yakından tanıyoruz. Kendisine ve CHP'lilere başarılar diliyorum. Önemli olan Malatya'ya hizmet etmek ve birlik ve beraberliği sağlamaktır. Malatya'da son dönemde Meclis'teki 3 partinin il başkanı da değişti. İl başkanlarının bir araya gelerek Malatya için çalışacağına inanıyorum" dedi.

Evren ise, "İl başkanımız ile birlikte 15-16 yıldır birlikte çalışıyoruz. Biz kendisi ile birlikteyiz. CHP'deki görevinde başarılar diliyoruz. Başaracağına da inanıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız