SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Görev Dağılımı

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütü’nün 6 Mart 2010 Cumartesi günü yapılan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı kongresinde seçilen yeni il yönetimi görev bölümünü yaptı.

Görevi CHP Eski İl Başkanı Celal Berktaş yönetiminden devralan Veli Ağbaba İl Başkanlığı’ndaki yönetim görev dağılımını yaptı.

Toplantı sonucunda oluşan CHP Malatya İl Örgütü’nün yeni görev dağılımına göre, İl Sekreterliğine Av. Bülent Karakuş, İl Saymanlığı’na Makine Mühendisi Basri Sarı, İl Eğitim Sekreterliği’ne ise Elektrik Teknikeri Ali Cücemen getirildi.

İl Genel Meclisi Eski Üyesi Mehmet Ali Yücel’in İl Disiplin Kurulu Başkanlığına seçildiği toplantıda, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığı’na ise Bektaş Özalp seçildi.

CHP'nin tüzüğüne göre İl Başkan Yardımcılığı görevi bulunmadığı için, yönetimde başkan yardımcısı görevlendirilmedi.

CHP'nin 6 Mart'ta yapılan il kongresinde Ağbaba başkanlığındaki yönetim ve disiplin kurulları ile kurultay delegelikleri şöyle oluşmuştu:

YÖNETİM KURULU ASIL: Veli Ağbaba, Hakkı Akkoyun, İsmail Balaman, Hüseyin Baştürk, Ali Cücemen, Gülay Çelebi Doğan, Sebahattin Enginol, Ali Cenan Fidan, Bülent Karakuş, Enver Kiraz, Gülseren Korkmaz, Mustafa Mengüç, Basri Sarı, Dursun Seyhan ve Günnur Tabel.

YÖNETİM KURULU YEDEK: Abbas Taştan, Okay Demirhan, Coşkun Kurt, Ali Rıza Mengüşoğlu, Hüseyin Karataş, Cumali Gündoğan, Ahmet Doşar ve Hüseyin Gürkan.

İL DİSİPLİN KURULU ASIL: Berna Aktaş, Mahmut Gemici, Seyithan Karakuş, Hüseyin Kutlar, Bektaş Özalp, Ali İhsan Öztürk, Onat Yılmaz, Haşim Yücel ve Mehmet Ali Yücel,

İL DİSİPLİN KURULU YEDEK: Arif Parlak, Müslüm Bilgen, İlker Köse, Ali Yiğit ve Cemil Gedik.

KURULTAY DELEGELERİ: Veli Ağbaba, Hacı Demirhan, Salih Özdemir, Muharrem Kılıç, M. Şerif Yıldırım, Mehmet Özhan, İbrahim Güngör, Habib Yücel, Niyazi Ergin Gökçe, Selahattin Sarıoğlu, Hayrettin Abacı, Hüseyin Akşahin, Ali Boztepe ve Hasan Karaaslanoğlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız