SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de İki İlçeye Yeni Yönetim

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:51
CHP'de İki İlçeye Yeni Yönetim
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi, Büyükşehir Yasası nedeniyle merkez ilçenin kapatılması üzerine Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatları’na yeni yönetimlerini atadı. CHP Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Ayzabar, CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına ise Avukat Banu Sevil atandı.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, “Büyükşehir nedeniyle merkez ilçe ortadan kaldırılıyor. Mevcut olan Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerin idari sınarları değiştirilerek, iki yeni ilçe oluşuyor. Bu kapsamda CHP olarak her iki bölgenin özelliklerini, bölgesel yapıların göz önünde bulundurarak, her iki ilçemizde yeni yönetimlerimizi oluşturduk” dedi.

Kiraz; CHP Yeşilyurt ilçe Başkanlığına Banu Sevil’in atandığını belirterek, yönetim kurulunun ise Hasan Küçüker, Ömer Şahin, Abbas Akıncı, Hüseyin Karabağ, Mustafa Karacan, Hayrettin Küçükaslan, Suzan Baydoğan, Hayati Kaya, Hüseyin Çelik, Muharrem Gemici, Mustafa Çiçek, Zeliha Genç, Yalçın Güzel, Hüseyin Tekbaş ve Aziz Tatlıcı’dan oluştuğunu kaydetti.

CHP Battalgazi İlçe Başkanlığı’na ise eski Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar’ın atandığını belirten Kiraz, Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu’na ise şu isimlerin getirildiğini belirtti:

Mehmet Ekici, Naci Yetkin, Aysel Özhan, Turan Canbay, Haşim Katırcı, Hülya Kılınç, Ünsal Öz, Arif Güldoğan, Hüseyin Korkmaz, Abuzer Apaki, Mustafa Boztepe, Aydoğan Taşkıran, Salih Şahin, Abuzer Yolcu, Haydar İnal ve Ali Kemal Oğuz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız