SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de İlk Adaylık Başvurusu

0
Güncellendi - 2018-10-06 18:39:09
CHP'de İlk Adaylık Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde siyasi partililerde yavaş yavaş hareketlilik başlarken, Doğanşehir ilçesinde ise belediye için CHP’ye ilk resmi müracaat yapıldı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu için CHP İlçe Başkanlığına giden Yüksek Mühendis Hüseyin Dulkadiroğlu, evraklarını ilçe başkanı Kenan Erdem’e teslim ederek resmen müracaat etti.

Burada kısa bir açıklamada bulunan Hüseyin Dulkadiroğlu, Doğanşehir’de yapılan hizmetleri yetersiz bulduklarını belirterek “Doğanşehir için bilgi ve birikimimi, tecrübelerimi kullanmak istiyorum. Başkan seçildiğim takdirde, cadde ve sokakları düzenleyeceğim. Yıllarca ihmal edilmiş çarpık yapılaşma konusunda düzenlemeler yapacağım. Kısacası yapılması gereken her şeyin en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.

Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Kenan Erdem ise, Doğanşehir Belediyesi için ilk aday adayı başvurusunu aldıklarını belirterek Hüseyin Dulkadiroğlu’na çıktığı bu yolda başarılar diledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ergün (5 yıl önce)
    çok isabetli ve doğru seçim .memlekete hizmet verecek insan lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    hangısı hüseyin dulkadiroğlu hangisi kenan ardem
    0
    0
    Yanıtla