SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Kadın Kolu Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:08:46
CHP'de Kadın Kolu Kongresi
A- A+ PAYLAŞ
CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı'na Güllü Tuncer, seçildi. 
     
İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, seçim varmış gibi çalışmalarına devam eden CHP İl Kadın Kolları teşkilatına teşekkür ederek, CHP'li kadınların modern Türkiye'nin mimarları olduğunu söyledi. 
     
Partilerine oy verenlerin artık parti içi çatışmaların bitmesini istediğini anlatan Kiraz, bu doğrultuda çalışacaklarını ifade etti. 
     
Kiraz, gelecek yerel seçimler için ev ev gezerek yoğun bir çalışma yapacaklarını anlattı. 
     
Kongreye katılan 117 delegenin oyunu alarak İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Güllü Tuncer ise siyaseti menfaat aracı olarak görmediklerini kaydetti. 
     
Güllü Tuncer'in başkanlığındaki İl Kadın Kolları yönetimi, Nuran Dulkadiroğlu, Müfide Sepetçi, Hacer Korkmaz, Altun Yalçınoğlu, Asiye Şahin, Zübeyde Aslan, İnci Toplar, Fatma Atalay, Hürriyet Mete ve Hanım Kiye'den oluştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız