SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Katılım ve Tanıtım

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Veli Ağbaba, il kongresinde söylediklerini tek tek yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. CHP İl binasında katılım ve Merkez İlçe Yönetimi'nin tanıtımı yapıldı.

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, "6 Mart'ta sonra görevi geldikten sonra kongrede söylediklerimizi yapmaya çalışıyoruz. CHP'de hiç kimse birbirine küskün kalmayacak diyorduk ve diğer partilerde görev yapanları partimize davet ediyorduk. Bunu gerçekleştiriyoruz. Şimdiye kadar 2 bin 31 kişi partimize üye oldu. Yaklaşık 5 siyasi partinin Malatya'da aldığı oy 2 bindir" dedi.

Ağbaba, ANAP ve DP'de görev yapan Hacı Kaya Işık, Halkın Yükselişi Partisi eski il başkanı Suzan Baydoğan, TDH Seçim ve Örgütlemeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Han, SHP eski merkez ilçe başkanı Orhan Karataş, DSP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kuzucu ve SHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin tursun, DR. Sezai Orhan, Dr. Celal Kalkan, Dr. Ferhat Taş ve Dr. Mustafa Güldoğan, Ezcazı Hasan Güven, Eczacı Onur Avcı, Avukat Erdoğan Murat Tursun, Avukat Ercan Kısacık, 1 veteriner, 25 emekli, 3 emekli bankacı, 12 emekli öğretmen, 18 ev hanımı, 10 mimar ve mühendis, 12 esnaf ve 4 sigorta ve muhasebecinin CHP'ye katıldığını söyledi.

Ağbaba, CHP İl Teşkilatının önerisi ile CHP Merkez İlçe Başkanlığı'na da Muhteşem Kartal'ın atandığını belirterek yönetim kuruluna ise Bilal Uçar, Alp Kadir Yiğitcan, Muharrem Gemici, İbrahim Çakır, Hasan Çakıl, Hasan Yiğitler, Ubeyit Öksuz, Hasan Avcı, Okay Demirhan, Banu Sevil, Mustafa Çiçek, Abbas Akıncı, Doğan Yıldırım ve Elif Gür'ün atandığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız