SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Olağanüstü Kurultay Çağrısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:07
CHP'de Olağanüstü Kurultay Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin son olağan kongresinde seçilen ve halen kurultay delegesi olan 41 il başkanı, olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. 

CHP'li 41 il başkanı, Ankara Park Otel'de basın toplantısı düzenleyerek, 1 Kasım Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 41 il başkanı adına açıklama yapan CHP Ankara İl eski Başkanı Zeki Alçın, "1 Kasım seçimleri CHP için başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Tüm CHP'liler için yapılması gereken ilk şey hiçbir gerekçenin ardına sığınmadan başarısızlığı kabul edip çözüm üretmektir" dedi.

Yapılması gereken ilk şeyin "Hiç zaman geçirmeksizin bir an önce Olağanüstü Kurultaya gitmek" olduğunu bildiren Alçın, "Sayın Genel Başkanımız 'Önümüzde olağan kurultay var' mazeretinin ardına sığınmadan ve partimize daha fazla zaman kaybettirmeden olağanüstü kurultayı mümkün olan kısa sürede toplamalı ve bu büyük örgütün ortak aklını harekete geçirmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıkarları her şeyin ve herkesin üzerindedir" çağrısında bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız