SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Seçim Hazırlığı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:18:00
CHP'de Seçim Hazırlığı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Partimiz yerel seçimlerde Türkiye genelinde sosyal demokrat yerel yönetim anlayışlarını hakim kılmak ve yerel iktidarı kurmak kararlılığındadır” dedi.

Parti binasında ilçe başkanları ile düzenlenen toplantı sonrası basın açıklaması yapan CHP Malatya İl Başkanı Kiraz, “Partimiz Genel Merkezi’nin almış olduğu karar gereğince, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde gerek büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları; gerekse belediye meclis üyeliklerinin tüm seçim çevrelerinde Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimi beklenmeden aday belirlemelerinin gerçekleştirilmesi istenmiştir. Bu çerçevede, yönetim kurullarında görev yapan ve aday adayı olmak isteyen yöneticilerimizin istifaları için bugün son gündür. Partimizden aday adayı olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 31 Temmuz 2013’tür. Partimiz yerel seçimlerde Türkiye genelinde sosyal demokrat yerel yönetim anlayışlarını hakim kılmak ve yerel iktidarı kurmak kararlılığındadır. Bu kararlılıkla çalışmalarımıza geçmiş seçimlerden de farklı olarak bütün siyasi partilerden daha önce başlamış bulunuyoruz. Bizler de Malatya İl Örgütü olarak, bütün ilçe örgütlerimiz başta olmak üzere, örgütümüzün tüm unsurlarıyla yoğun bir çalışma temposuyla yerel seçimlere hazırlanıyoruz” dedi.

Kiraz, konuşmasında şu iddialara yer verdi:

“Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Malatya’nın CHP’ye ihtiyacı var. Bakın Malatya’nın dört bir yanında çığlıklar yükseliyor. Üretici ürünü para etmediği için, işçi ve memur geçinemediği için, esnaf siftah yapamadığı için işsiz iş bulamadığı için feryat ediyor.

10 yılda 10 milyon dosya artırılan icra daireleri de bizi destekliyor, işsiz sayısındaki ürkütücü artışlarda. Çığ gibi artan kredi borçları da ders veriyor, iç ve dış borçtaki tarihi rekorlarda. Tüm bunlar artarken azalan bir şeyler var. Üretim, refah en önemlisi de barış ve huzur. Yolsuzlukları, aymazlıkları gün yüzüne çıkmış olanların artık bu kenti de bu ülkeyi de yönetme şansı kalmamıştır. CHP olarak kendi için değil, kenti için çalışan bir bakış açısını mutlaka hakim kılacağız.

Çağdaş, insanca yaşanabilir bir Malatya ve Türkiye için tüm halkımızın katkı sunmasını, bizlerle birlikte şeffaf, halkına hesap veren yerel yönetimler için mücadele etmelerini bekliyoruz.”mam Cafer Birlik Lokması dağıtılırken, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nilüfer Sarıtaş deyişler seslendirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız