SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Sürpriz mi?

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya merkez ilçenin, eski başkanın istifasıyla boşalan başkanlık görevine Malatya il yönetimince önerildiği öne sürülen Ömer Lütfi Toprak yerine Salih Özdemir'in atandığı haber alındı.

CHP'de, Celal Berktaş'ın il kongresinde başkanlığı Veli Ağbaba'ya karşı kaybetmesinin ardından, Berktaş ekibinden olan Abdullah Salkaya başkanlığındaki merkez ilçe yönetimi de istifa etmişti.

Merkez ilçe başkanlığı için genel merkeze eski merkez ilçe başkanlarından Ömer Lütfi Toprak'ın adının önerildiği yolunda haberler kamuoyuna yansıtılmışken, CHP Merkez Yürütme Kurulu'nun bu göreve eski başkanlardan Salih Özdemir'i atadığı öğrenildi.

Özdemir, parti il yönetiminin merkez ilçe başkanlığı için 2-3 ismin önerildiğini duyduğunu, kendisinin de bu isimlerden biri olabileceğini, kendisinin bu göreve atandığına ilişkin olarak partili çevrelerden bilgi aldığını, kendisine henüz resmen iletilmiş bir karar olmadığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız