SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den 30 Ağustos Töreni

0
Güncellendi - 2016-08-30 16:35:38
CHP'den 30 Ağustos Töreni
A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Atatürk Anıtına partililerle birlikte çelenk bıraktı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıl dönümü çerçevesinde CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Tören sonrası bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, 30 Ağustos’un anlamının bugünlerde daha iyi anlaşıldığını ifade ederek, “Ülkenin barışı, kardeşliği ve huzuru için bugün 30 Ağustos ruhuna belki her zamankinden daha fazla ihtiyaç var” dedi.

30 Ağustos’un önemine dikkat çeken Kiraz, “30 Ağustos halkımızın sesini bütün dünyaya duyurduğu, bütün dünyanın böyle bir başarıyı adeta şaşkınlıkla izlediği ve bütün mazlum milletlere umut veren, örnek olan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk Baş Komutanlığı'nda kazanılmış büyük bir zaferdir. Ben bütün halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutluyorum. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkes kenetlenip özgürlüğü ve bağımsızlığı için mücadele ettiği zaman nasıl büyük bir zafere imza atabileceğimizin en büyük göstergesidir 30 Ağustos” dedi. 30 Ağustos 1922’de en büyük başarının emperyalist ve işgalci devletlere karşı verildiğini vurgulayan Kiraz, “30 Ağustos gününün ne kadar anlamlı olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz. Ülkenin barışı, kardeşliği ve huzuru için bugün 30 Ağustos ruhuna belki her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Ülke olarak katliamların terörün artığı ve her gün şehit haberleriyle uyandığımız bir süreçten geçiyoruz. Demokrasimize, birlik, beraberliğimize ve bütünlüğümüze yönelik saldırılar her geçen gün artıyor. Şimdi hep beraber yeri geldiğinde ülkemizin çıkarlarını partimizin çıkarlarının üzerinde tutabilmeyi başarmalıyız, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği açısından her türlü sorumluluğu almalıyız ve elimizi taşın altına koymalıyız. Demokrasimizin bir daha tehlike altına girmemesi için, terörün bu ülkede son bulması için her türlü desteği sunmalıyız, bir ve beraber olmalıyız” diye konuştu.

iha

CHP ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Yapılan iş ile konuşulan bir olmalı, birbirini tutmalı... Yukarıdaki metne bir bakın "Demokrasimize, birlik, beraberliğimize ve bütünlüğümüze..." yapılan harekete bakın... 30 Ağustos töreni bitmiş, protokol dağılmış, konuşmalar yapılmış, Vali tebrikleri kabul etmiş, heyet ise burada hem birlik-beraberlikten, bütünlükten bahsediyor, hem de ayrımcılık yaparak alternatif tören sergiliyor.
    0
    0
    Yanıtla