SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Anıtta Alternatif Tören

0
Güncellendi - 2017-04-23 20:10:08
CHP'den Anıtta Alternatif Tören
A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Çelenk sunumunun ardından bir konuşma yapan Kiraz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, 23 Nisan’ın kendileri için çok anlamlı bir gün olduğunu söyledi.

23 Nisan’da Mustafa Kemal Atatürk’ün egemenliği halka verdiğini kaydeden Kiraz, “O tarihten bu yana egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmuştur. 23 Nisan bu ülkenin bağımsızlığının önemli teminatıdır. Bütün işlemler o tarihten sonra meclis aracığıyla yürütülmüştür. O meclis aslında ülkemize birçok şey katmıştır. 1946’da çok partili sisteme geçerek yine demokrasisini güçlendirmiştir. Tabi o meclis ülkemizin birliğinin bütünlüğünün de güvencesidir” ifadelerini kullandı. Konuşmasında çocukların önemine dikkat çeken Kiraz, “Çocuklar bu ülkenin her zaman geleceğidir, dolayısıyla Dünyada böyle bir bayrama sahip olan sadece Türk çocukları vardır. Ben böyle bir bayramı bizim çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa, (6 yıl önce)
    23NISAN,ULUSUMUZA,,COCUKLARIMIZA,KUTLU OLSUN,ATAMIZIN,ILKELERINE,SAHIP,CIKALIM MEYDANLARI,YOMAZLARA,BIRAKMIYALIM
    0
    0
    Yanıtla