SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Ayrı Kutlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:57
CHP'den Ayrı Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Türk milletinin geleceği, bugünkü çocukların doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen azmi ile büyük ve parlak olacaktır” dedi. 

CHP Malatya İl Başkanlığı, 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu yapılıp, İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra basın açıtlaması gerçetkleştirildi. Partinin Malatya merkez ilçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, partinin yönetimi ve Kadın Kolları üyelerinin katıldığı programda konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızı güçlü sesimizle alanlarda duyurduğumuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın halkımızla beraber kutlanmasına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.Bu nedenle bugün bir kez daha Ulusun Egemenliğinin ve çocukların bayramını kutlamak için bir aradayız” ifadelerini kullandı.

“23 Nisan, kurtuluş ve bağımsızlık savaşının milli bir meclis yönetiminde kazanılması mucizesi ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir.

Ülkelerin gelişmesinin ülke çocuklarının ve gençlerinin ülkelerine sahip çıkması ile mümkün olacağını bilen, çocuklara olan sevgisini ve güveninin her fırsatta gösteren Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli tarihlerinden biri olan 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan etmiştir” diyen kiraz, konuşmasını özetle şöyle tamamladı:

“Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak devletimizin ve birey olarak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile olanaklıdır.

Çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, çağdaş bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş bireyler olarak yetiştirilmeleri temel amaç olmalıdır. Onları, çağdaş değerlere sahip yurttaşlar olarak yetiştirebilmek için eğitimlerinin, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, akıl ve bilimin ışığında yapılması, göz ardı edemeyeceğimiz önemli bir zorunluluğumuzdur.

Devletimize, Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve milletimizin bütünlüğüne yönelik saldırılar dün, bugün olduğu gibi, yarın da devam edecektir. Gelecek nesillerin uyanık ve bu gibi saldırılara karşı hazırlıklı olması için onlara gerçekleri anlatmalı, yüklendikleri emanetin büyüklüğünü bugünden öğretmeliyiz. 23 Nisan'da hepimizin öncelikli görevi bu olmalıdır.

Türk milletinin geleceği, bugünkü çocukların doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen azmi ile büyük ve parlak olacaktır. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız