SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Berberoğlu Tepkisi

0
Güncellendi - 2017-06-14 22:20:29
CHP'den Berberoğlu Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Enis Berberoğlu da, halkın seçtiği milletvekillerinin de bu saray rejiminin baskısına, zulmüne ‘hayır’ diyen herkes emin olsun, biz güçlüyüz, biz kazanacağız” dedi.

Özel, TBMM Genel Kurulunda CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı. Özel, “Milletvekilimiz Enis Berberoğlu hakkında bu karar duruşmasında müebbet hapis cezası verilip, daha sonraki indirimle 25 yıla çevrilmiştir. Kendisi temyiz aşaması varken, Anayasa’nın milletvekillerinin tutulması, tutuklanması ile ilgili güvenceleri ortadayken tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Bütün dünya ve Türkiye kamuoyu biliyor ki bu davanın savcısı da, hakimi de, müdahili de, müdahale edeni de aynı kişidir. Bu dava saray rejiminin kendisine ‘hayır’ diyen milyonlara karşı yürüttüğü davadır. Enis Berberoğlu da, halkın seçtiği milletvekillerinin de bu saray rejiminin baskısına, zulmüne ‘hayır’ diyen herkes emin olsun, biz güçlüyüz, biz kazanacağız” dedi.

TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, milletvekilleri arasında yaşanan tartışmalardan dolayı oturuma 15 dakika ara verdi. CHP milletvekillerinin büyük çoğunluğu MYK toplantısına katılmak üzere Genel Merkeze gitti.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız