SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Cenaze Töreni Saldırısına Tepki

0
Güncellendi - 2016-06-08 20:38:12
CHP'den Cenaze Töreni Saldırısına Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Vezneciler'de gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarının cenazesi sırasında cemaatteki bir grubun cenazeye katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etmesini, "Bu yapılan çok büyük saygısızlıktır ve ahlaksızlıktır" dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, il binasında yaptığı açıklamada, İstanbul Vezneciler'de ve Mardin Midyat'ta meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi. Terörün bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiğini belirten Kiraz, "Birçok çocuk babasız büyümeye, birçok anne de gözyaşı dökmeye devam ediyor. Bu terör ile hepimizin yüzleşmesi gerekiyor. Terör nereden gelirse gelsin bir insanlık suçudur ve herkes tarafından şiddetle kınanmalıdır" diye konuştu.

chpenvKiraz, İstanbul Vezneciler'de gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarının cenazesine katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cenaze sırasında protesto edilmesiyle ilgili olarak da, "Genel Başkanımız yine çirkin bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır. Gerçekten özellikle son dönemde Genel Başkanımıza sistemli bir saldırı yapılmak isteniyor ve Cumhuriyet Halk Partisini terörle ilişkilendirmek için bir çaba gösteriliyor.

Biz CHP olarak bu ahlaksız çabanın karşısında her zaman dimdik duracağız. Genel başkanımız bu ülkeye barışın gelmesini en çok isteyen kişilerden bir tanesidir ve en çok şehit cenazesine giden Genel Başkandır. Ona yapılan çok büyük saygısızlıktır ve ahlaksızlıktır. CHP terörden en çok zarar gören partidir. 10 Ekim'de Malatya Gençlik Kolları olarak pırıl pırıl gençlerimizi kaybettik. Böyle bir partiyi ve Genel Başkanını terörle ilişkilendirme çabaları siyasetten ahlaksızlıktır" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF: CHP Lideri Kılıçdaroğlu da, kendisine kurşun atılan cenaze törenindeki olaylar sonrası düzenlediği basın toplantısında tepkisini dile getirmişti (iha) 

Bülten, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kılıçdaroğlu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Yasin (7 yıl önce)
    Bu CEHAPE var ya... Haburda teröstleri karşıladı teröristleri. Bebek katili Apoya "Sayın" dedi... Oslo'da gitti terörstlerle görüştü... Valilere talimat verip teröristlere dokunma dedi... İmralıda teröristbaşı Opoyla görüştü... Yakalım-yıkalım bu CEHAPE yi..
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (7 yıl önce)
    çok doğru yapmış kim yaptıysa böyle iki yüzlülere haddini bildirmek lazım sen hem şehit cenezesine gideceksin sonra dönüp onu şehit eden pkk lı caniye geçmiş olsun a gideceksin bu adam milletin aklıyla alay ediyor insanın bir duruşu olur bir çizgisi olur bu adam her ipte oynuyo o yüzden kim yaptısa allah razı olsun ondan
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah ARGAN (7 yıl önce)sedat isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi pkk lı caniye gemiş olsuna gittiğinizi açıklamanızı rica ediyorum. Aksi taktirde beyaz trol olduğunuzu ilan ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah ARGAN (7 yıl önce)
    Uyuşturucudan sabıkalı bir meczubun cebine üç beş kuruş koy yumurta attır, kurşun attır. Ocağınız batsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (7 yıl önce)
    Terör nereden ve nasıl gelirse gelsin lanet olsun. 8 Haziranda çözüm süreci bitmiştir diyen bebek katili örgüt maalesef son 40 yıldır Türkiyenin baş belası olmaya devam ediyor. Eski CHP milletvekilinin polis oğlunun da şehit olduğu alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Çözüm ihanetinin mimarları Millet Meclisinden uzakta gizli saklı yaptıkları pazarlıkların bedelini hepimiz ödüyoruz. 2 yıl boyunca bu ülkenin güvenlik güçleri yol kontrolü, araç kontrolü ve hatta kimlik kontrolü bile yapamadı. Neden ? Mülki amirlere operasyon yapmayın denildiği için. Ey yüreği yaralı şehid yakını 2 yıl boyunda şehirlere bombalar taşınırken bunu rapor eden güvenlik güçlerini kimse dinlemedi. Terör örgütünün belediyeleri de döşeme, asfalt kaplama işini yaptı. Şimdi cenaze merasimlerinde yapılan bu sözde tepki şovları muhalefeti itibarsızlaştırma çabalarından öte birşey değildir. Şehide kelle diyenler, milliyetçiliği ayak altına alanlar, kendi ordusunu terörist ilan edenler, jandarma ve polisi ırkçı ve faali meçhullerin sebebi görenler şimdi milliyetçiliği baş tacı etti. Hadi oradan.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    cenaze törenlerinde siyasi şov yapmak orada protesto eylemleri yapmak bağırmak çağırmak alkış tutmak insanları ayırıma tabi tutmak bizim inancimizin neresinde var dini değerleri maalesef alt üst ettik toplumda saygı kalmadı riya ,torpil,adam kayırma ,israf,kamu malini hor kullanma almış başını gidiyor .Her gün şehitlerimizin olduğu yeteri kadar iç ve dış düşmanlarınızın olduğu yerde gelin bir olalım kardeş olalım birbirimize saygılı olalım sagcısı,solcusu,muhafazakari,ulkucusu bu vatan hepimizin birbirimizi otekilestirmeden birlikte yasamaya devam edelim bu ülke cokerse hepimiz altında kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Aslında yanlış KİŞİ protesto ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla