SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Eğitim Semineri

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya il örgütünde 1 hafta süreli olarak Etkili İletişim Semineri düzenlendiği bildirildi.

Seminere ilişkin basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütü’nde 27 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında parti içi Etkili İletişim Semineri düzenlendi. Seminerin son toplantısına CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba da katılarak verilen eğitimin önemini anlattı.

SEMİNERLER ÖNEMLİ
Ağbaba eğitime katılan partililere teşekkür ederek, bu tür eğitimlerin parti ve partililer için büyük öneminden bahsetti. Ağbaba, “İl başkanlığımızca 27 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında yapılan Etkili İletişim ve Sosyal Etki ve Uyma adlı düzenlenen seminere tüm arkadaşlarımız katıldı. Bu seminerler partimiz açısından önemlidir.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Biz hem halkımızla daha rahat ilişki kurabilmek için hem kendimizi daha iyi anlatabilmek için hem de parti politikalarımızı daha iyi anlatabilmek için bu etkinliğimizi düzenledik. Bizi diğer partilerden, sosyal demokrat partimizi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğimiz eğitime verdiğimiz önemdir. Devam edecek parti içi eğitim çalışmalarımız. İlkini yönetici arkadaşlarımıza verdik. Daha sonra ilçelerde, beldelerde ve partimizde devam edecek” dedi.

“KURULTAYA HAZIRIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18 Aralık’ta yapacağı kurultaya hazır olduklarını belirten Ağbaba, Malatya örgütü olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu kararlara tam destek verdiklerini söyledi. Ayrıca Ağbaba, uzun süreden beri Malatya’da ön seçim yapılmadığını belirterek, gönüllerinin ön seçimden yana olduğunu söyledi. Ağbaba, “Önümüzde önemli bir kurultay var. Bu kurultaya Malatya İl Örgütü olarak hazırız. Genel seçim hazırlıklarımız da başlamış durumda. Örgütüm ve partililerim de uygun görürse halkımıza daha iyi hizmet için milletvekilliğine adaylığımı açıklıyorum. İl örgütümün de desteğiyle birlikte biz hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

EĞİTİME KATILANLAR
27 Kasım ile 4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Etkili İletişim Semineri’ne, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız