SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Emektar Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2016-10-07 04:23:35
CHP'den Emektar Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il teşkilatı, geçmiş dönemde partiye hizmet eden emektarlarını unutmadı. İl Başkanı Enver Kiraz, katkılardan dolayı partinin emektarlarına teşekkür etti.

CHP Malatya İl Teşkilatı Emektarlar Komisyonun tespitleri ve önerileri doğrultusunda partiye uzun yıllar hizmet etmiş veya önemli görevler üstlenmiş partililer, iş ve evlerinde ziyaret edilerek vefa örneği gösteriliyor.

Emektar partilileri evlerinde ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, gönüllülük esasına göre çalışan partililerin Cumhuriyetin geleceğinin teminatı olduğunu vurguladı. Partideki bu gönüllülerin gençler tarafından örnek alınması gerektiğini ifade eden Kiraz, “CHP olarak emektarlar komisyonu oluşturduk, komisyondaki arkadaşlar tespitleri ve önerileri doğrultusunda partimize uzun yıllar hizmet etmiş veya önemli görevler üstlenmiş partililerimiz ziyaret ediyoruz. Onları bilgilerine tecrübelerine bu dönemde her zamankinde daha çok fazla ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL ilanından sonra bazı mağduriyetlerin yaşandığını ifade eden Kiraz, “İnsanların bir sendikaya üye olduğu için veya bir bankada hesabı diye var gözaltına alındığını görüyoruz. Önümüzdeki Türkiye görüntüsünü daha iyi çizebilmek için onların tecrübesini bilgisini, birikimini bugünkü dinamik kadrolarla birleştirmek gerekiyor. Bu anlamda bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

iha

CHP İL BAŞKANI KİRAZ PARTİ EMEKTARLARINI ZİYARET ETTİ (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız