SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Gençlik Kolu Ataması

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:26
CHP'den Gençlik Kolu Ataması
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Merkez İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı’na Mustafa Avlayan (fotoğrafta önde sol baştaki) atandı. 

Parti binasında basın açıklaması yapan ünevirseti öğrencisi CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Avlayan, “İçerisinde yer almaktan büyük onur duyduğum CHP’de merkez ilçe yönetimiz ve il gençlik kolları yönetiminin takdiri ile merkez ilçe başkanlığına atanmış bulunmaktayım.

Beni bu göreve atayan güven duyan merkez ilçe başkanımız Abdulvahap Ayzabar’a, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ve İl gençlik Kolları Başkanımız Hasan Karakış’a teşekkür ederim. Ben ve yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımız, partimizi halka anlatmak ve yerel seçimlerden partimizin en iyi sonucu alması için canla başla çalışacağız" dedi.

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel secimlerin yerel seçimden öte bir seçim olduğunu ifade eden Avlayan, "Bu seçim, Türkiye’nin kaderini değişeceği bir seçimdir. Adil bir Türkiye için, hukuk katliamlarına son vermek için, sadece yandaşın değil tüm vatandaşların önemsendiği bir Türkiye için, Malatyalı tüm genç arkadaşlarımızı ezilen ve ötekileştirilen tüm gençleri birlikte CHP çatısı altında mücadele etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ise gençlerle mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız