SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den 'Hayır' Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

CHP yöneticileri, referandum sonrası da gezilerini sürdürüyor. Hekimhan'da Hasançelebi beldesi ile Basak Köyünü ziyaret eden il başkanı Veli Ağbaba, vatandaşa teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlere ilişkin CHP basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Veli Ağbaba, referandum sonrası gezilerine ara vermeden devam ediyor. Ağbaba, Hekimhan’ın köylerine yapılan ziyaretlerde halkın gösterdiği ilgiden ve destekten dolayı teşekkür etti.
Ağbaba, ilk ziyareti Hekimhan’ın Basak köyüne yaptı. Basak’ta halk tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Ağbaba, Basak’ta olmaktan, Basaklılarla biraraya gelmekten duyduğu mutluluğun çok büyük olduğunu belirtti.

HEM EVET HEM HAYIR OYU VERENLERE TEŞEKKÜR
Ağbaba, Basaklıların her türlü sorunlarında yanlarında olacaklarını ve hem “Evet” oyu verenlere hem de “Hayır” oyu verenlere teşekkür ettiklerini söyledi. Ağbaba, ayrıca Basak’ta “Hayır” oyunun yüzde 90’a yakın çıkmasının kendileri için gurur verici olduğunu vurgulayarak, Basak’ın her zaman karşılıksız olarak verdiği desteğe, sevgiye teşekkür etti.

Basak’tan sonra Güvenç ve Köylü köylerine geçen Ağbaba ve beraberindeki CHP’liler, bu köylerde de halkla biraraya gelerek hem teşekkürlerini ilettiler hem de halkın sorunlarını dinledi.

“SİZİN SORUNUNUZ BİZİM SORUNUMUZ”
Ağbaba, özellikle köylerin yol, altyapı, sulama sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve bu konuda köydeki halkın sorunları olduğunda çözüm arayacaklarını her zaman yanlarında olacaklarını, bu sorunların kendi sorunları olduğunu belirtti.

Köy ziyaretlerinden sonra Ağbaba, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım ile birlikte Hasançelebi esnafını gezerek, esnafın sorunlarını dinledi. Esnaf işyerlerini siftahsız kapattığını belirterek, esnafa destek olunması gerektiğini belirtti.

“SADECE SEÇİMLERDE HATIRLAYANLARDAN DEĞİLİZ”
Ağbaba, Hasançelebi’de yaptığı konuşmada, “12 Eylül’de verdiğimiz sözleri gerçekleştiriyoruz ve her zaman sizlerin, Hasançelebililerin yanında olacağız. Köylerimizi, ilçelerimizi, kasabalarımızı ziyaretlerimiz her zaman devam edecek. Sadece referandum sürecinde ya da seçim sürecinde sizleri hatırlayan siyasetlerden değiliz, bizim gücümüz halkımız, sizlersiniz. Şimdiye kadar ne söz vermişsek tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz. Ben bunun sözünü partim, örgütüm adına buradan veriyorum” dedi.

CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mehmet Sait Çelebioğlu’ndan referandumla ilgili bilgi alan Ağbaba, son olarak Basak’ta gerçekleştirilen ziyarete katıldı.

ZİYARETE KATILANLAR
CHP İl Başkanı Veli Ağbaba’nın ziyaretine, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mehmet Sait Çelebioğlu, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baştürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çakıl katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız