SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Konserli Miting

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 4 Temmuz Çarşamba günü Malatya'da yapacağı miting için havaalanında karşılamak için konvoy oluşturulmayacağı, yaşanan kazalar nedeniyle Baykal'ın böyle bir istemde bulunduğu bildirildi. Bu arada Baykal'ın Hükümet Meydanı Soykan Parkı'nda düzenleyeceği miting öncesinde sanatçı Edip Akbayram'ın bir konser vereceği de bildirildi.

BAYKAL KONVOY İSTEMEDİ
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Malatya'ya 4 Temmuz günü gelecek.

CHP İl Başkanı Hacı Demirhan, parti yöneticileriyle düzenlediği basın toplantısında Baykal'ın Malatya'ya yapacağı ziyarete ilişkin bilgi verdi.

Demirhan, Hükümet Meydanı ve Soykan Park'ında 4 Temmuz günü düzenlenecek olan mitingin 17.00'de başlayacağını belirterek, " Son günlerde parti konvoylarında yaşanan elim trafik kazaları ve konvoya katılacak olan 2 - 3 bin aracın , Malatya trafiğine ve Malatya halkına vereceği sıkıntıyı göz önünde bulunduran sayın Genel Başkanımız havaalanından miting alanına kadar konvoy istememektedir. Bizlerde parti örgütü olarak genel başkanımızın bu hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak, karşılama konvoyu yapmayacağız. Siz sayın Malatya halkına duyurmak istiyoruz" dedi.

Demirhan, 4 Temmuz günü düzenlenecek olan miting öncesinde sanatçı Edip Akbayram'ın konser vereceğini de belirtti. Demirhan basın açıklamasında, " Ortak paydamız olan Atatürk İlke ve Devrimlerine , Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkan tüm halkımızı miting alanında bekliyor, örgütümüz adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız