SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Malatya Çıkarması

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:09:17
CHP'den Malatya Çıkarması
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Gökhan Günaydın ve Sezgin Tanrıkulu ile Özgür Özel, Aykut Erdoğdu, Muharrem Işık, Mevlüt Dudu, Mehmet Şeker, Aytuğ Atıcı, Hüseyin Aygün, Nurettin Demir ve Veli Ağbaba’dan oluşan milletvekili heyeti Doğanşehir'de halkla buluşacak.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Son dönemlerde bütün kamuoyunun bütün Malatyalıların bildiği gibi Genel merkez düzeyinde yöneticilerimizi, Milletvekillerimizi Malatyalılarla buluşturma noktasında büyük bir performans sergiliyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde  sayın Genel Başkanımız birkaç kez ilimizi onurlandırdığı gibi,  60’a yakın Milletvekilimizi ve parti Genel Merkez yöneticilerimizi Malatyalılarla buluşturduk.

Malatya’nın içinde bulunduğu durumu sorunları ve sıkıntıları Genel Merkez düzeyinde de gündeme getiriyor ve çözüm noktasında da desteklerini alıyoruz, bu durum aynı zamanda Genel Başkanımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Malatya’ya ne kadar önem verdiğinin de en somut kanıtıdır.

Bu çerçevede de yine Doğanşehir İlçe örgütümüzün düzenlediği bir etkinlikte  Genel Başkan Yardımcılarımızdan sayın Umut Oran, Gökhan Günaydın, Sezgin Tanrıkulu ve Milletvekillerimizden Özgür Özel, Aykut Erdoğdu, Muharrem Işık, Mevlüt Durdu, Mehmet Şeker, Aytuğ Atıcı, Hüseyin Aygün, Nurettin Demir ve İl Milletvekilimiz Veli Ağbaba’yı Doğanşehirlilerle buluşturacağız.

1 Nisan 2013 Pazartesi günü, saat 18:00’de, Doğanşehir Belediyesi önünde, 12 Milletvekilimizin Doğanşehirlilerle buluşacağı etkiliğe tüm halkımız davetlidir. Milletvekillerimiz saat 17:00’de Erkenek Beldesinde örgütümüz tarafından karşılanacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız