SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Manifesto Kampanyası

0
Güncellendi - 2016-08-31 21:13:46
CHP'den Manifesto Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Taksim Manifestosu’na destek için imza kampanyası düzenlendi.

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişimin ardından Taksim’de düzenlenen ‘Cumhuriyet ve Demokrasi’ mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun okuduğu 10 maddelik ‘Taksim Manifestosu’na destek toplamak için ‘Taksim Manifestosunu Onaylıyorum’ adlı imza kampanyası başlattı.

Soykan Parkı önünde başlatılan ve 2 gün sürecek olan kampanya hakkında bilgiler veren CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “15 Temmuz günü demokrasimize kastetmek isteyen hainler darbe girişiminde bulundular. Biz bunları lanetliyoruz. TSK’nın sahibi olduğu silahları yurttaşlarımıza ve yüce Meclis'ine karşı kullandılar. Yurtsever askerler ve vatandaşlar hainlere karşı gövdelerini siper ettiler ve demokrasiye sahip çıkmak için tankların önüne yattılar. Ben bir kez daha darbecilerin kurşunlarına hedef olarak şehit olan kahraman askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 maddelik ‘Taksim Manifestosu’nu Yenikapı'da da okuduğunu hatırlatan Tuncer, “Biz bu gün başlattığımız kampanya ile parlamenter demokrasimize sahip çıkmak için 10 maddelik taksim manifestosunu imzaya açıyoruz. Demokrasimiz için tanklara ve kurşunlara karşı göğsünü siper eden halkımızın aynı duyarlılıkla kampanyamıza da destek vereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kampanyanın ‘Taksim Manifestosu’nu halka onaylatmak amacı taşıdığını belirten CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, vatandaşlardan kampanyaya destek vermelerini istedi.

iha

chp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız