SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den MHP'ye.. "Kollektif Bir Saldırı İçindeler"

0
Güncellendi - 2018-01-18 05:49:36
CHP'den MHP'ye..
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve ilçe başkanlarının CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’yı eleştirmesine yanıt vererek, "Partimize ve milletvekilimize kollektif bir saldırı içinde olduklarını görüyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın MHP’yi sert bir şekilde eleştirmesi ile başlayan polemikte MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ile bazı ilçe başkanları da yaptıkları açıklama ile Ağbaba’yı eleştiriler yöneltmişlerdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, Ağbaba’nın Malatya milletvekili olduğunu ve kentin sorunlarının meclise taşınmasının küçümsenecek bir durum olmadığını söyledi. Son günlerde özellikle MHP İl Başkanı ve ilçe başkanlarının partilerine ve milletvekillerine kollektif bir saldırı içinde olduklarını gördüklerini ifade eden Kiraz, “MHP’nin bu tavrının doğru olmadığını öncelikle ifade etmek istiyorum. Çünkü MHP bir muhalefet partisi ve bir muhalefet partisi olarak bir muhalefet milletvekiliyle ya da bir muhalefet partisiyle uğraşacağına iktidarın eksiklikleriyle uğraşması gerekiyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da bir siyasi parti yapısına yakışmayan üsluplar sergiliyorlar. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyle daha önce birlikte birçok çalışma yaptık. Malatya örgütleri noktasında Malatya’nın sorunları noktasında birçok konuyu çalıştık. Yine aynı zemine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. O zeminden hiçbir siyasi parti temsilcisinin uzaklaşmaması gerektiğini düşünüyoruz. O zeminden uzaklaşırsak ve birbirimizi bu şekilde suçlarsak Malatya hassasiyetleri yüksek olan illerden bir tanesi ve bu hassasiyetlere herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Ve söylemlerimizi Malatya’nın ortak değerleri üzerinde Malatya sorunlarına yoğunlaşarak yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı ne demişti?

Geçtiğimiz günlerde Malatya Baskilliler Derneğinin ziyareti sırasında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, isim vermeden CHP’li Veli Ağbaba’yı eleştirerek “Malatya’mızdaki en ufak olayı dahi, kendine malzeme yapan vekilimiz mevcut maalesef. Bu vekilin en ufak olayları dahi meclise taşıması Malatya’nın adını kötüye çıkartmaktadır. Birisinin parmağı kanasa dahi bizim vekil bey meclise taşımaktan gurur duymakta. 15 Temmuz ve sonrası süreçte, devletin bekası için hükümete desteklerini her platformda açıklayan bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ye, uzattığı dil ile gündemde kalmaya çalışan zavallıyı, aciz bir vekil olarak görmekteyiz” demişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    MHP aslında, malatyada ki diğer muhalefet partilerinide temsil edip hükümetin yanlışlarını eleştirdiği için, veli ağbaba ya teşekkür etmeli. Gerçi mhp' nin artık muhalefet lik yanı kalmadığı, iktidarın koltuk değneği olduğu için bu normal karşılamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (6 yıl önce)
    Ekmeleddin beyi ortak desteklerken neredeydiniz sn kiraz, siz yapınca doğru , başkası yapınca yanlış... Güldürmeyin insanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orkun kinik (6 yıl önce)
    Basindan takip ettigimiz kadar bu tartismayi ilk atesleyen sayin agbaba dir bilge lidere hedef alan konusmalar yaptigi icin mhp il baskanida cevap vermek zorunda kaldi .bir vatandas olarak bende diyorumki vekillerimiz malatya ve malatyalinin sorunlarini konusmali ayrimcilik yapmamaliyiz.
    0
    0
    Yanıtla