SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Miting Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

CHP il başkanı Veli Ağbaba, geçtiğimiz Cuma günü yapılan Malatya mitingine gösterilen ilgi nedeniyle genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya halkına teşekkürlerini bildirdiğini söyledi.

Ağbaba, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"23-24 Temmuz Tarihlerinde ilimizi ziyaret eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘nun programı tamamlanmış olup CHP ‘ye gösterdikleri ilgiden dolayı Malatya halkına teşekkürlerini bildirmişlerdir.

Malatya halkı daha önceden görülmemiş büyüklükte bir katılım, coşku ve heyecanla gerçekleştirdiği MİTİNG’le Cumhuriyet Halk Partisi’ nin kuracağı HALK İKTİDARINI şimdiden müjdelemiştir.

Pütürge’den başlayan Beydağı, Yazıhan, Fethiye, Arguvan’da sonlanan programın coşku ve heyecanı tüm halkımızı umutlandırdı.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi 12 Eylül de “ Hayırsıza HAYIR ” diyerek genel seçimlerde HALKIN İKTİDARINI kuracağız.

Genel başkanımızın İlimizdeki programına sundukları katkı için başta MALATYA HALKI olmak üzere tüm CHP örgütlerine sonsuz teşekkürlerimi bildirir sevgiler ve saygılar sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız