SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den OHAL Uygulamasına Tepki

0
Güncellendi - 2018-01-14 04:38:10
CHP'den OHAL Uygulamasına Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatı yazılı bir basın açıklaması yaparak, OHAL uygulamasına tepki gösterdi.

CHP İl Teşkilatının yazılı basın açıklamasında, “İktidara gelirken OHAL’i kaldırma vaadiyle yola çıkanlar, bugün OHAL’den beslenen ve bir baskı rejimini KHK’lar eliyle kuran bir yapı haline gelmiştir. Böylesi bir ortamda, Cumhuriyet Halk Partisi ilk günden bu yana Cumhuriyetin temel değerlerini savunmaya, baskı rejimine karşı parlamenter demokrasiden ve özgürlüklerden yana olan mücadelesini kararlılıkla sürdürmeye devam etmektedir. Türkiye’nin kurucu partisi kimliği ve tarihsel sorumlulukları doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin dünyadan soyutlanmış bir diktatörlüğe dönüşmesine ve evrensel hukuk kurallarından koparılmasına seyirci kalmayacağımızı bir kez daha altını çizerek ifade ediyoruz.

Toplumun tüm kesimlerini doğrudan etkileyen, iş dünyasından sivil topluma, emekçilerden yargıya, medyadan eğitime kadar, herkese dokunan OHAL’in bir kez daha uzatılması gündemde iken, CHP olarak bir çağrı yapıyoruz. 15 Ocak tarihinde Ankara’da düzenlenecek OHAL Forumu ile sivil darbenin ülkemizde açtığı derin yarayı bir kez daha haykıracak ve tek adam rejimine karşı duran, demokrasiden yana tüm kesimlerin kendilerini ifade edeceği bir buluşmayı sağlayacağız. Bu olağanüstülüğü normalleştirmeye çalışanlara karşı CHP, Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikalar olarak bir kez daha ifade ediyoruz OHAL’e artık yeter, OHAL kaldırılsın, demokrasi istiyoruz.”denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • VAHİT VAR (6 yıl önce)
    CHP DE ÇOK SIKINTI VAR. 1-TÜM KADROSUNU SİL BAŞTAN DEĞİŞTİRMESİ GEREKİYOR.2-ZİHNİYETİ DEĞİŞTİRMESİ GEREKİYOR.3-İYİYE İYİ DİYEBİLMEYİ ÖĞRENMESİ GEREKİYOR.4-PARTİYİ HER KESİMİN PARTİSİ HALİNE GETİRMELERİ GEREKİYOR.5-DURMAK YOK YOLA DEVAM.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Ohal feto ile terör mücadelede çok büyük kazanım elden ediliyor size ve ülkeye ne zararı var size niye bitiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Ohalin kaldırılmasını isteyenler, hdpkk,fetöcülere, ve CHP.şaşırdıkmı.Hayır.
    0
    0
    Yanıtla