SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Sağduyu Genelgesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:19
CHP'den Sağduyu Genelgesi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderdikleri genelgede, “Yaşanan acıların herhangi bir provokasyona yol açmasına izin verilmemelidir. Tam bir sağduyu ile hareket edilmelidir” dedi. 

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzasıyla CHP İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderilen genelgede, CHP örgütlerine sağduyu çağrısında bulunuldu. Genelgede şunlar kaydedildi:

“Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelen terör eylemleriyle, huzur ortamını sarsan toplumsal olaylar ortak geleceğimize ilişkin kaygıları arttırmaktadır. Terörün boyutu, verdiğimiz kayıplar ve içinde bulunduğumuz tablo her geçen gün ağırlaşmaktadır. Bu tablo karşısında Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve onun cefakar örgütlerine büyük sorumluluk ve görev düşmektedir. Bu dönemde örgütlerimiz her zamanki gibi 'önce Türkiye' diyen bir anlayış ile çalışmalarını sürdürmelidir. Bu anlamda yaşanan acıların herhangi bir provokasyona yol açmasına izin verilmemelidir. Tam bir sağduyu ile hareket edilmelidir. İnsanlarımızı birbirinden ayıran ve toplumsal barışı sarsan her türlü anlayışa karşı duruşumuz aynen sürdürülecektir. Nefret söylemi içeren hiçbir toplumsal olaya müsaade edilmeyecektir. Örgütlerimizin ülkemize karşı tarihi sorumluluğunu bütün tahriklere rağmen aklın ve barışın sesi olarak yerine getirecektir. Gereğini önemli rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız