SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Ücretsiz Kurs

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:13
CHP'den Ücretsiz Kurs
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için Halk Dershanesi projesiyle, üniversite adaylarına ücretsiz ders imkanı sağlayacağı bildirildi. 

CHP Malatya İl Gençlik Kolları eğitim sekreteri Aydoğan Taçkıran, parti binasında CHP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Karakış ile birlikte yaptığı basın açıklamasında, “CHP Malatya Gençlik Kolları olarak, yeni bir proje ile daha Malatya halkına hizmet vermeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

"Malumunuz 24 Mart'ta YGS gerçekleştirilecek ve üniversiteye girişin ilk basamağı tamamlanacak. Üniversite adayı birçok genç üniversiteye girebilmek için bu sınavda ter dökecek. YGS’ye girecek öğrencilere eşit koşullarda eğitim imkanı sağlanmamakta, maddi sıkıntılar nedeniyle birçok öğrenci her yıl olduğu gibi yine sınava bir adım geriden hazırlanmak durumunda bırakılmakta, ama sonuç olarak herkesle aynı sınava tabi tutulmaktadır" diyen Taçkıran, daha sonra şöyle devam etti: 

"CHP Malatya Gençlik Kolları olarak bu düzensizliği ve bu eşitsizliği gözardı etmeyeceğiz. Sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize tam donanımlı ve programlı bir eğitim imkanı sağlayarak, zengin bir içerik sunuyoruz. Eğitmenlerimizin tamamı üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır. Projemizin adı Halk Dershanesi'dir. 8 Şubat 2013 Cuma günü başlayacak olan eğitimlerimiz; cuma, cumartesi ve pazar olmak üzere haftanın üç günü gerçekleştirilecek ve beş hafta sürecektir. Katılım ücretsiz olacaktır. Dershaneye gidemeyen, imkanı olmayan veya ek ders ile sınava hazırlanmak isteyen arkadaşlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi'ne ders kaydı yaptırmaya davet ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız