SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-07-01 17:57:28
CHP'den Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve partililer bir süre önce Malatya Valiliğine atanan Vali Mustafa Toprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya Valisi Mustafa Toprak görevde bulundukları süre içerisinde Malatya’ya 24 saat canla, başla hizmet edeceklerini söyledi. Burada bir konuşma gerçekleştiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Vali Toprak’ın Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yaptığını ifade ederek, “Buralarda kazandığınız tecrübelerinizi Malatya’ya yansıtacağınıza, biz yürekten inanıyoruz. Siz ilimizin mülki amirisiniz bizler de ilimize, vatandaşımıza, halkımıza hizmet etmeye çalışan siyasi partilerin temsilcileriyiz. Hep beraber, el ele vererek Malatya’ya hizmet vereceğimize ben inanıyorum. Biz CHP olarak Malatya’yla ilgili yapılaması gereken her çalışmaya katkı vermeye her zaman hazırız” diye konuştu.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ise, Malatya’nın huzur şehri olduğunu kaydederek “Buradaki tüm toplum katmanları kendi arasında sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ilke edinmiş. Bu güzel ilimize, bizler de kamu kuruluşlarımız başta olmak üzere, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimiz ve meslek odalarımızla birlikte hizmet edeceğiz ve Malatya’yı hak ettiği yere taşıyacağız inşallah, ben buna yürekten inanıyorum” dedi. Malatya’ya hizmet ederken siyasi parti temsilcilerinin de desteklerini beklediklerini ifade eden Toprak, “Bir kamu kurumu, bir meslek odası ve bir sivil toplum örgütü ne kadar önemliyse siyasi partilerimiz de bizim açımızdan çok önemlidir. Bu manada ilin kendi uyum ve ahengi ile demokratik bakışın zenginleştirilmesi açısından siyasi partilerimiz de eş güdümlü olarak şehrimize ayrı bir değer katacaktır. Bu hem bizim işimizi kolaylaştıracaktır hem de vatandaşımıza yarar sağlayacaktır. Bizler de sizlerin de desteğiyle Malatyamıza, Malatyalı kardeşlerimize burada bulunduğumuz süre içerisinde 24 saat canla başla hizmet etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

iha

CHP'DEN VALİ TOPRAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız