SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'li Amca, ANAP'lı Yeğen!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da CHP İl Başkanı amca ile ANAP İl Başkanı yeğen, hükümete karşı muhalefette işbirliği yapma kararı aldı. Aynı zamanda avukat olan amca-yeğen arasındaki ziyarette ilginç diyaloglar yaşandı.

ANAP Malatya İl Başkanı Avukat Soner Gökçe, bir süre önce CHP İl Başkanlığı'na seçilen amcası Avukat Niyazi Gökçe'yi ziyaret etti. Ziyarette amcası Niyazi Gökçe'yi CHP İl Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik eden ANAP İl Başkanı Soner Gökçe, "Burada Niyazi Bey mi diyeyim, amca mı diyeyim, çok büyük bir zorluk benim için. Sizin gibi bir insanın CHP gibi, Cumhuriyet'in temel ilkelerine, Atatürk'e ve bu güzel ülkemizin en köklü partilerinden birisi olan CHP'ye İl Başkanı seçilmesi, hem şahsımı ve hem de ANAP olarak bizleri sevindirmiştir" dedi.

ANAP İl Başkanı Soner Gökçe, CHP İl Başkanı olan amcası Niyazi Gökçe'ye, hükümete karşı Malatya'da birlikte hareket etmek istediklerini belirtti. CHP İl Başkanı Niyazi Gökçe ise, "Ayrı partiler olsak da, bütün partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır" dedi. CHP İl Başkanı Niyazi Gökçe, ANAP İl Başkanı olan yeğeni Soner Gökçe'ye, "Sayın başkan" diyerek hitap edip, "Ben yılların avukatı iken, sen daha yeni hukuk fakültesine gittiğinde cebine harçlık koymak için uğraşıyordum. 'Amca olmaz olmaz' diyordun. Bugün günler geçti, avukat oldun, il başkanı oldun, Allah hayırlı etsin. Bizler de sizleri ziyaret edeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Niyazi Gökçe, hükümetin icraatlarını eleştirerek, ANAP ile birlikte çalışma yapacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız