SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den Şehit Ailesine Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-07-07 22:27:15
CHP'den Şehit Ailesine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ın Akçadağ ilçesinde yaşayan ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, vatan için evladını vermekten öte bir şey olamayacağını belirtti. Aslan, “Şehit ailelerimiz, üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları, ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında özgürce yaşıyor, şanlı bayrağımız ihtişamla dalgalanıyorsa bunu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, genç yaşlarında kutsal değerlerimiz uğrunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun” diye konuştu.

Şehidin ailesi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini hatırladıkları için Aslan'a teşekkür etti.

iha

CHP AKÇADAĞ İLÇE BAŞKANI ALİ ASLAN, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız