SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'li Başkanlar Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

29 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanlığına seçilen belediye başkanları Doğanşehir ilçesinde istişare toplantısı yaptılar.

CHP'li başkanların Malatya'da ilk toplantılarını Arguvan ilçesinde yaptıkları, ikinci toplantılarını ise Doğanşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiler.

Toplantıya CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Hekimhan Belediye Başkanı Sayit Özoğlu, Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, Fethiye Belediye Başkanı Habip Yücel, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, "İlk toplantımız Arguvan ilçesindeydi. İkinci toplantımızı Doğanşehir ilçemizde yapıyoruz. Bu toplantılarımızı dayanışma ve sorunlarımızı paylaşmak adına yapıyoruz" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, "Bizim mutat toplantılarımızın amacı her belediyemizin halk için bir şeyler üretmesidir. Hangi yöremizin sorunu varsa bu yöremizin sorununu çözmek bizim temel amacımızdır. Bizim belediye başkanlarımızın halkına verdiği söz bizim namus sözümüzdür" dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman ise, "29 Mart yerel seçimlerinden sonra özellikle Malatya yerleşiminde 8 tane belediye başkanlığı kazanmıştır. Bu 8 tane belediye başkanlıkları kendi sorunlarını çözmek için kendi alanlarımızda toplantı düzenlemiştir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız