SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'liler Adaylarını Karşıladı

A- A+ PAYLAŞ

Siyasi Partilerin milletvekili listelerini açıklamasından sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Malatya Milletvekili adayları, Malatya’da coşkulu törenle karşılandı.

Partililer, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde adayları Veli Ağbaba, Ali Taşdelen, Dila Boztepe, Ekrem Dernek, Erol Bingöl ve Güzide Gök’ü Tavşantepe mevkiinde karışladı.

Soğuk havaya rağmen onlarca araçlık bir konvoy ile karşılanan CHP Malatya adaylarına, İl Başkanı Hüseyin Baştürk çiçek verdi.

Baştürk ’12 Haziran’a kadar uyumak yok. Bütün partililerimizle, adaylarımızla halkımızın karşısına çıkacağız’ dedi.

Daha sonra CHP konvoyu, Fahri Kayhan Bulvarı ve Yeşilyurt yolunu takip ederek CHP il binası önüne geldi ve burada adaylarını tanıttı.

"MALATYA'NIN VEKİLLERİ OLACAĞIZ.."
Adaylar adına partililere yönelik bir konuşma yapan CHP’nin 1. sıra adayı Veli Ağbaba, soğuk havaya rağmen kendilerini büyük bir coşkuyla karşılayan bütün partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Ağbaba, partililere CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun selamını da iletti.

‘Seçilirsek bütün Malatya’nın vekilleri olacağız’ diyen Ağbaba, ’13 Haziran sabahına kadar bütün aday arkadaşlarımızla birlik ve bütünlük içinde çalışacağız. Seçilirsek, sizlere ve Malatya’ya layık milletvekilleri olacağız’ diye konuştu.

CHP’nin mücadelesinin demokrasi ve özgürlük mücadelesi olduğunu söyleyen Ağbaba ‘Kökleri 1919 yılına kadar uzanan ve dünyaya destan olan Kurtuluş Savaşı’nın verilmesinde emeği olan bir partinin mensuplarıyız. Bu yüzden, amacımız birilerini milletvekili yapmak değildir. Bizim mücadelemiz özgürlük ve demokrasi mücadelesi olacaktır. Malatya’nın yaşanabilir bir kent olması için çalışacağız. Bize olan güveniniz ve desteğiniz için sonuna kadar çalışacağız’ dedi.

Gerek AKP’nin gerekse kendilerinin temayül yoklaması yaptıklarını hatırlatan Ağbaba, ‘Ama gördük ki, AKP’nin yaptığı temayül yoklamasında ilk 10’a giren isimlerden hiçbir tanesi listeye giremedi. Biz, birileri gibi takkiye yapmıyoruz. Bizim mücadelemiz demokrasi mücadelesi olacak’ ifadelerini kullandı.

Seçimlerin CHP için iktidar yürüyüşü olacağını vurgulayan Ağbaba, herkese görev düştüğünü ve geri bırakılan Malatya’nın hak ettiği hizmetlere kavuşması için birlikte mücadele edeceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız