SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'liler Kasten Yapıyormuş!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:45:31
CHP'liler Kasten Yapıyormuş!.
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin merkez Çarmuzu Mahallesi’ni ziyaret etti. 

Şahin'e merkez ilçe Başkanı Osman Güder, merkez ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti. “Son yıllara kadar şehrin en fazla ihmal edilen bölgelerinde biri olan Çarmuzu’ya 2009 yerel seçimlerinde verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz" diyen Milletvekili Şahin, “Allah'a hamdolsun şu anda belediyemizin bu bölgeye yapmış olduğu devasa hizmetler var. Özellikle Çarmuzu’nun girişi ve caddeleri yeni görünümüyle tanınamayacak bir hal aldı” şeklinde konuştu.

Çarmuzu'da artık saf ve temiz sularla tarım arazilerinin sulanabildiğini belirten Şahin, meclis kürsüsünde muhalefet partili milletvekilinin kanalizasyon sözcüğünü ağzından düşürmediğini hatırlatarak şunları ifade etti:

“Bugün burada bakıyorsunuz sözüm ona ana muhalefet partisinin milletvekili ağzından hiç kanalizasyonu düşürmüyor. Meclis kürsüsünde ilimizi şikayet ediyor. İlimize iftira ediyor, hakaret ediyor. Diyor ki ilimizde kanalizasyon boruları kırılıp sulama yapılıyor. Bunu yapanlar kesinlikle sırf kendilerine malzeme versinler diye o ağızlarından kanalizasyon sözünü düşürmesinler diye bilinçli olarak kırıyorlar. Geçen araştırdım. Battalgazi bölgesinde sulama birliği başkanıma sordum. Diyor ki evet biz kapalı sistem sulamaya geçtik. Maalesef CHP anlayışı içerisinde yer alan Serintepe bölgesindeki birkaç aile özellikle kanalizasyon suyuyla sulama yapıyor ki basına malzeme versinler. CHP milletvekili de gitsin bunları konuşsun. Siz milletvekili olmuşsunuz. Eğer bu şehirde milyonda bir kanalizasyon suyuyla sulanan bir parçacık var da bunu da senin zihniyetinde olan bir insan yapıyorsa git kendi zihniyetini sorgula.O sulamayı yapan insanı sorgula. Kesinlikle biz kapalı sistemle sulama imkanı vermiş olmamıza rağmen bilinçli olarak kullanmıyor. Bunu sulama birliği başkanlarımız söylediler. Biz şehrimizi seviyoruz. Cenabı Allah bize çok harika şeyler bahşetmiş. Kalkıp da meclis kürsüsünden böyle bir kenti şikayet edenler maalesef var. Onların da ederi sandıkta çıkıyor. Onları da tanıyacaksınız. Bizleri de tanıyacaksınız.”

AKP Merkez ilçe Başkanı Osman Güder ise haftada bir iki kez bu gibi toplantılar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Çarmuzu’da da bu toplantılardan birini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız