SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'lilerden Yayla Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:37
CHP'lilerden Yayla Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

CHP’liler Basak Yaylasında bir araya geldi. CHP Hekimhan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkaya’nın daveti üzerine Basak Yaylası’nda buluşan CHP’liler yöresel kıyafetlerle halay çekip, ata bindiler.

Etkinliğe  İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Arguvan Belediye başkanı Mehmet Kızıldaş, Belediye meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı. 

CHP İKTİDARA, KILIÇDAROĞLU BAŞBAKANLIĞA

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Enver Kiraz; “Yeni seçilen belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonra kol kola, yan yana, hep birlikte CHP'yi iktidar, genel başkanımız Kemal Kılçdaroğlu'nu Başbakan yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim için çok önemli” diyen Kiraz, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alacağımız oy ile partimizin gücünü göstermiş olacağız. Bu etkinliğin birlik ve beraberliğimizi pekiştireceği inancıyla hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum.”ifadelerini kullandı. 

YÖRESEL KIYAFETLERLE HALAY ÇEKTİLER

CHP Hekimhan Belediye meclis üyesi Hüseyin Akkaya tarafından protokole yöresel şalvar ve şapka hediye edildi. CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve Arguvan Belediye Başkanı  Mehmet Kızıldaş kendilerine hediye edilen yöresel kıyafetleri giyerek halay çekip, ata bindiler .

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız