SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin 3 İlçe Yönetimine Daha Atama..

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin merkez ilçeden sonra Akçadağ, Doğanşehir ve Darende ilçe başkanlıkları ile yönetim kurullarına atama yapıldı.

CHP il başkanı Niyazi Ergin Gökçe, parti binasında düzenlediği toplantıda, yeniden yapılanma adı altında görevden alınan eski yönetimlerin yerine son olarak atanan 3 ilçenin yanı sıra, daha önce ataması yapılan merkez ilçe yönetimini de basına tanıttı.

Yeni yönetimler şöyle:

MERKEZ İlçe: Başkan Zeki Çıplak, yöneticiler Ömer Şarapnal, Vahap Güner, Fikriye Bakır, Osman Ekici, Beyami Duman, Rıza Şimşek, Kadir Toy, Ahmet Karlık, Erkan Amanat, Şükrü Çiftehan, Kemal Karabulut, Mustafa Sayın, Hasan Kapıkıran, Kerim Yılmaz.

AKÇADAĞ İlçe: Başkan Salih Özdemir, yöneticiler Hüseyin Timur, Hüsseyin Al, Hüseyin Mutlu, Hasan Mordoğan, İbrahim Emre, Mahmut İnci, Osman Aslantaş, Ali Önal, Aslan Özdemir, İsmet Günay.

DOĞANŞEHİR İlçe: Başkan Mehmet Miran, Şahabettin Kutlu, Ali Çankaya, Nazmi Orman, Veli İliş, Yusuf Akbaş, Ali Keleş, Müjdat Yıldırım, Doğan Alagöz, Ahmet Karabay, Basri Polat.

DARENDE İlçe: Başkan Mehmet Sinan Sunguroğlu, Hamza Akan, Ali Ekici, Cemal Güneş, Yakup Bak, Fehmi Karaca, İnan Şahin, Şemi Baykal, Orhan Eran, Erhan Ormancı, Mehmet Koçhan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız