SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Arapgir Adayı Akşahin..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:07
CHP'nin Arapgir Adayı Akşahin..
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), Malatya’nın Arapgir Belediye Başkanını resmen açıkladı. Başkan Adayı ilçe başkanı Hüseyin Akşahin oldu.

Nazar Otel’de düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya merkez ilçe Battalgazi başkanı Abdulvahap Ayzabar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, ilçe başkanları ile Arapgir’de bazı muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı

CHP Arapgir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akşahin toplantıda yaptığı konuşmada Arapgir’in tüm sorunlarını bildiğini belirterek, “Arapgir’in 42 köy, 36 mezra ve 21 mahallesi bulunmaktadır. Bunların sorunlarını sayın vekilime anlattım. Hayvancılığın, tarımın, üzümün ne duruma düştüğünü görüyorsunuz. Arapgirlilere bir sözümüz var. Çadırda da olacağız, tarlada da olacağız, üzüm bağında da olacağız. Arapgirliler beni bu göreve layık görüp getirirlerse Belediyede bir belediye meclisi bir de halkın meclisi olacak. Halkında görüşleri alınacak. Arapgir’in turizmini, yerleşimini, eğitimini, sağlık konusunu ve altyapısını çok iyi bilmekteyim. Bunları elbirliği ile çalışarak daha üst seviyelere çıkaracağız. Devletimizin her zaman menfaatleri için çalışacağıma buradan sizlere söz veriyorum” dedi.

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci ise, 31 Mart 2014 tarihinde belediyeyi alacaklarını iddia etti. Hakan İnci “Benim on yıllık bir belediyecilik tecrübem var. Edirne Belediyesinde belediye başkan vekilliği ve hali hazırda imar komisyonu başkanlığı yaptım. Buradan bunun sözünü veriyorum. 31 Martta inşallah belediyeyi teslim alacağız” ifadelerinde bulundu.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, iktidar partisinin 2002’den beri hiçbir sorunu çözmediği iddia etti. Veli Ağbaba “Ben iki buçuk yıldır milletvekiliyim. Malatya’da iktidar milletvekilleri ne yaptı biz ne yaptık Muhalefet partisinin yapacağı her şeyi fazlasıyla yaptık. Hem çadırlarda olduk, hem mezralarda, hem köylerde hem de merkezde. Türkiye Büyük Millet Meclisinde her şeyi anlattık. Mart ayında köy yollarının kapalı olduğunu, kesilen elektrikleri söyledik. Yıl 2013 köylerimizin elektrik problemi devam ediyor. Yollar kapalı olduğundan cenazelerimizi götüremediğimizi söyledik. 2002’den beri Arapgir’in hangi problemi çözülmüş. Çözülmeyi bırak gittikçe artıyor. Bir Divriği yolunun Sivas tarafına bakın birde Arapgir tarafına. Kemaliye yoluna bakın Arapgir yoluna bakın. Örneğin üzüm 2002’de kaç para ediyordu şimdi kaç para. Malatya Belediyesi sende, ilçe Belediyesi sende, il genel meclisi sende, milletvekilinin beşi sende, para sende, pul sende. Kaymakam senin kaymakamın, Vali senin valin, devlet senin. Bakanlıklar sende. Peki Arapgir’e ne yapıldı. Çok çalışacağız arkadaşlar. Arapgir’i sıkışmış kabuğundan çıkarmak için çok çalışacağız. Hüseyin Akşahin’i Belediye Başkanlığına getirmek için çok çalışacağız. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Arapgir’i birlikte yöneteceğiz. Arapgir Belediyesi halkın belediyesi olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Enver Kiraz da, Arapgir ilçesi belediye başkanlığını kazanmak istediklerini ifade ederek, “Hüseyin bey, muhtarlık yapmış, ilçenin sorunlarını bilen abimiz. Kendisini 30 Mart 2014’de belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Bunun için de çok çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız