SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Aşure Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:46:20
CHP'nin Aşure Günü
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen aşure etkinliği İnönü Parkı’ndaki Yeşil Elma Lokantası’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe; CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ile kalabalık bir topluluk katıldı.

CHP Malatya Kadın Kolu Başkanı Güllü Tuncer, Muharrem ayı nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Birlik, beraberlik ve barış için inşallah bereketli olur. Özel günleri unutmayalım” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, CHP Kadın Kollarına teşekkür ederek, “Muharrem ayında dağıtılan bu aşurenin toplumdaki kardeşliği, barış duygularını güçlendirmesini diliyorum. Malatya ve Türkiye’ye daha barış ve hoşgörü dolu günler getirmesini diliyorum” ifadelerini kaydetti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, “Kadın kollarımız büyük bir emek sarf ederek aşure günü düzenledi. Katılım çok yoğun. Muharrem ayında matemi yerine getirmiş olan bütün halkımızın matemini paylaşıyoruz. Aşure birçok karışımdan oluşuyor. Malatya ve ülkemiz de böyle bir karışımdan oluşuyor. Dolayısıyla hepimizin böyle kardeşçe bir arada yaşayacağımız günler diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız