SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Binasında Hırsızlık

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:01
CHP'nin Binasında Hırsızlık
A- A+ PAYLAŞ

Bir işyerine yönelik silahlı saldırı sonrasında şüpheli şahıslar üzerinde takip çalışmasını yoğunlaştıran polis ekiplerinin, peşine döşerek yakaladığı genç, bir çay ocağında meydana gelen hırsızlık olayı şüphelisi çıktı.

 Olay, gece saat 24.00 sularında meydana geldi. Merkez İsmetiye Mahallesi Aksoğan Sokakta, CHP İl Başkanlığının bulunduğu binanın altında faaliyet gösteren bir çay ocağında kavga ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, işyerinde hırsızlık olayının gerçekleştiğini tespit etti. İhbarı yapan vatandaşlar, çay ocağının camının kırıldığı seslerinin geldiğini belirtmişti.

Bu olaydan kısa bir süre sonra Dabakhane Mahallesinde bir işyerine yönelik silahlı saldırı sonrasında kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma yürüten ekipler, Sarıcoğlu Mahallesinde şüpheli bir kişinin peşine takıldı. Bir süre polislerden kaçarak izini kaybettiren şüpheli, gizlenmiş olduğu apartmanda polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Ekipler tarafından isminin A.G. olduğu belirlenen şüphelinin CHP il binasının bulunduğu apartmanın altındaki çay ocağında meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edildi. Şüphelinin çay ocağının arka kısmındaki kapının camını kırarak içeri girdiği ve burada bozuk paralar ile bazı malzemelerin yanında, bir seyyar satıcının bırakmış olduğu koku ve tespihlerin bulunduğu küçük sandığı da alarak kaçtığı ortaya çıktı.

Şüpheli A.G.nin koku ve tespihlerin bulunduğu sandığı Niyazi Mısri Camii şadırvanının yanındaki yerde sakladığı belirlenerek, burada bu malzemeler polis ekiplerince bulunarak el konuldu.

Şüpheli A.G. gözaltına alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız