SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin de Desteğini İstedi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:04:58
CHP'nin de Desteğini İstedi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Keskin, Ağbaba’yı CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederek, “Yeniden Genel Başkan Yardımcılığı görevine gelmenizden dolayı Malatya’mız adına, esnaf adına gurur duydum. CHP Genel Başkanına bu görevlendirmeden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha üst düzey görevlerde olmanızı ve daha başarılı olmanızı diliyorum. Memleket için, millet için yapacağınız her türlü faydalı çalışmalarınıza destek olacağız. Ama bizim tarafımızdan bir yanlış gördüğümüz zamanda onu da eleştiririz” dedi.

Malatya Milletvekillerinin her zaman üst düzey görevlerde bulunmasını istediklerini ifade eden Keskin, “Milletvekilimiz Öznur Çalık’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Milletvekilimiz Öznur hanımı da tebrik ediyoruz. Malatya milletvekillerimizin üst düzey görevlerde bulunmaları Malatya için bir gururdur. Milletvekillerimizin başarısı ile her zaman mutluluk duyarız” diye konuştu.

Milletvekili Ağbaba’da Keskin’i yeniden TESK Yönetimine seçilmesinden dolayı tebrik ederek, “Malatya’da hem siyasi partilerde, hem sivil toplum kuruluşlarında ve hem de bürokraside hemşerilerimizin olması kent açısında çok önemli. Ne kadar çok bürokratımız olursa. Ne kadar çok sivil toplum kuruluşlarında Malatyalı hemşerilerimiz olursa kentin gelişmesi açısında olumlu olur, bundan hepimiz mutlu oluruz. Benim bulunduğum görevde de Malatya’ya da ne kadar destek sağlayabilirim çabası içerisindeyim. Malatya’nın ekmeğini yiyoruz, Malatya’nın haklarını savunmak bizim görevimiz. Malatya’nın sorunlarını gündeme getirmek, bunlara ilişkin çözümler sunmak benim temel görevim” ifadelerini kaydetti.

Ağbaba şunları söyledi:

“Esnaf deyince akla kent geliyor. Kentin bütün renklerinin temsil edildiği herkesin içinde bulunduğu bir kentin küçük bir özeti. Bu anlamda esnafın durumu nasıl ise, memleketin durumu da çok farklı olmuyor. Geçtiğimiz günlerde bir soru önerge vermiştim. Maalesef esnaflarımız borçlu durumda. Umarım, esnafımızın daha geliştiği, daha büyüdüğü, para kazandığı günleri hep beraber görürüz. Çünkü esnaf kazanırsa hepimiz kazanıyoruz. Esnaf kazanırsa, büyürse hepimiz büyüyoruz, daha huzurlu oluyoruz. Hepimizin amacı, Malatya’nın daha yaşanabilir, daha gelişebilir bir kent olması. Üzerimize düşen tüm çalışmaları yapacağımızın tüm kamuoyunca bilinmesini istiyoruz.”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Keskin, ziyaret esnasında TESK ile Hükümet arasında yürütülen esnaflara yönelik yeni kredi projesi ile ilgili açıklamada bulunarak, “4 banka ile anlaşıp, 50 bin TL’ye kadar esnaf ve sanatkara faizsiz kredi verilmesi ve faizlerinde devlet tarafından karşılanmasıyla ilgili bir çalışmamız var. Bu konuda CHP’nin de desteğini bekliyoruz. 1 yıl ödememiz, geriye dönek 4 yıl 48 ay düşünülüyor. TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ile birlikte bunun 60 aya çıkartılması ve 3 aylık periyotlarda ödenmesi konusunda girişimde bulunduk. Bu kredi paketi esnafımız için çok önemli. Bu konuda CHP’nin de desteğini bekliyoruz” dedi. 

Ağbaba ise, bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız