SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Hekimhan Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı, Hekimhan ilçesinde "Hayır" için ziyaretlerde bulundu.
CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba ve parti yöneticileri Hekimhan'ın Güvenç, Basak, Başkınık ve Köylü köylerine yaptıkları ziyaretlerde, köylülerle görüşerek, 12 Eylül'de yeni anayasa için yapılacak olan referandumla ilgili görüşlerini anlattılar.

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Anayasa değişikliği ile yargıyı siyasallaştırmak istediğini iddia edip, Türkiye'nin yepyeni, çağdaş ve demokratik bir Anayasa'ya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, böyle bir Anayasa'nın da CHP iktidarında mümkün olabileceğini söyledi.

12 Eylül referandumuna yönelik çalışmalarının daha da yoğunlaşarak devam edeceğini belirten Ağbaba, "Her köy ziyaretinde partimize yönelik büyük bir yönelim olduğunu gözlüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. 12 Eylül'de Malatya'nın 'Hayır' demesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

CHP'nin Hekimhan'ın köylerine yönelik ziyaretlerine Ağbaba'nın yanı sıra, Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İl Genel Meclisi Üyesi Nevzat Kızılaslan, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mehmet Sait Çelebioğlu, Battalgazi İlçe Başkanı Yusuf Durmaz, Yazıhan İlçe Başkanı İbrahim Arduç, CHP İl Saymanı Basri Sarı ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Kutlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız