SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin İncir Ağacı Söküldü!

0
Güncellendi - 2016-03-11 19:25:59
CHP'nin İncir Ağacı Söküldü!
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin önünde dikmiş olduğu “incir ağacı fidanı” söküldü.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve partili yöneticiler geçtiğimiz 9 Mart Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi önünde Büyükşehir Belediyesi’nin şirketler aracılığı ile istihdam etmiş olduğu personelin sözleşmesinde belirtilen artış oranını düşürmesi nedeniyle eylem yapmıştı. CHP İl Başkanı Kiraz eylem esnasında yanlarında getirmiş olduğu “İncir ağacı fidanı” Büyükşehir’in önündeki peyzaj kısmında eski iftar topunun bulunduğu çim alanında küçük bir çukur açılarak dikilmişti.

CHP’nin “İncir ağacı fidanı” dikmesine tepki olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, twitter hesabında esprili bir yanıt vererek, “CHP liler Belediyemiz önüne incir ağacı dikmiş. Hamd olsun, memlekette CHP’nin bir tane de olsa dikili ağacını görmek de nasipte varmış.” demişti.

Çakır’ın bu ifadelerine karşılık olarak ise CHP İl Başkanı Enver Kiraz, twitter hesabından   “bizim İNCİR AĞACINI niçin diktiğimizi çok iyi biliyorsunuz, anlamadıysanız Belediyede çalışan işçilerinize sorun, onlar anlatır” şeklinde cevap vermişti.

O İNCİR FİDANININ YERİNDE YELLLER ESİYOR….

Büyükşehir Belediyesi’nin önündeki peyzaj kısmındaki çim alana dikilen İncir Ağacı Fidanı’nın yerinde olmadığı ve söküldüğü görüldü. İncir Fidanın söküldüğü yere sökülen çim parçalarının yeniden konulduğu görüldü.

İncir ağacı fidanının kim yada kimler tarafın söküldüğü bilinmiyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c1

c2

c

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (8 yıl önce)
    AKP LİLER, CHP LİLER, MHP LİLER, HDP LİLER GİBİ CÜMLELER KURARAK SUÇLAMAK ÇOK AYIP. HER PARTİ İÇİNDE BİR ÇOK İYİ İNSANLAR OLDUĞU GİBİ İYİ OLMAYAN İNSANLAR DA OLABİLİR. BU O PARTİNİN TÜMDEN SUÇLANMASINI GEREKTİRMEZ. O NEDEN LE TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAMALIYIZ DERİM. KONUYA GELİNCE EVET BİR KONUYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BİR FİDAN DİKİLMİŞTİR. BU FİDANI KİMİN SÖKTÜĞÜNÜ KİMSE BİLEMEZ. ANCAK PARTİLİ DEMİYORUM. KİM SÖKERSE SÖKSÜN YANLIŞ YAPMIŞTIR. İLLA BİR TEPKİ OLACAKSA BENCE YANINA BİR FİDAN DAHA DİKMELİYDİ. YIKICI DEĞİL YAPICI OLALIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ (8 yıl önce)
    oy karşılığı işçi alırsanız sonu böyle olur önemli değil akp chp mhp hdp hepiniz , hepinizde aynısınız işinize geldiği gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mercan (8 yıl önce)
    Kuru gürültü... Amaç şov yapmak...
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (8 yıl önce)
    chp nin bir dikili ağacı vardı artık yok
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (8 yıl önce)
    chp zihniyetini istemiyoruzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (8 yıl önce)
    Chplilerin ağaç için ülkeyi nasıl bölmeye çalıştığını unutmayalım bu zihniyetin propaganda aracı hep ağaç bu millet neyin ne oldugunu biliyo sayın kiraz siz sıkıntı yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar boş konuşmayı seviyorsunuz. Sizin gibileri ülkeyi bölme yalanıyla nasıl kandırmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (8 yıl önce)
    Yazıklan adamlar sırf zoruna gitmiş siye sökmüş zaten merkez yeşil kalmadı bence bu bile doğa katliamınbir cana kıyımlmış günahhh
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (8 yıl önce)
    İncir ağacını Belediyeden birileri sökmüştür.Fidan sökülse de maksat hası olmuştur.Anlayana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (8 yıl önce)
    Chp sökmüstür
    0
    0
    Yanıtla