SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Malatyalı Vekilleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:13
CHP'nin Malatyalı Vekilleri
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM'nin yeminin ardından yaptığı değerlendirmede tüm mağdur ve mazlumların yanında olmaya devam edeceğini belirtti. Öte yandan CHP’den milletvekili seçilen 10 Malatyalı Milletvekili Meclis Genel Kurulu’nda bir araya gelerek basın mensuplarına poz verdiler

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda 25. Dönem 1. Yasama Yılı Açılış töreni gerçekleştirildi.Saat 15.00’de başlayan yemin töreninde plaka sırası 44 olan Malatya Milletvekilleri 7,5 saat sonra yemin ettiler. Malatya’dan ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yemin ederek görevine başladı.

"MAĞDUR VE MAZLUMLARIN YANINDAYIM"

Ağbaba yemin töreninin ardından sosyal medyada “Yemin metnine sadık kalmak zorunda olduğumuz için buradan ekliyorum; tüm mağdurların ve mazlumların yanında, Malatya'nın ve bana oy versin/vermesin tüm Malatyalıların emrinde olacağım” ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

CHP’DE ‘MALATYALI MİLLETVEKİLİ’ RÜZGARI 

Öte yandan TBMM açılışına Malatyalı Milletvekilleri damga vurdu. CHP’den milletvekili seçilen Malatyalı Milletvekilleri Meclis Genel Kurulu’nda bir araya gelerek basın mensuplarına poz verdiler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “TBMM 25. Döneminin ilk birleşiminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye'nin dört bir yanından önseçimde seçilerek parlamentoya gelen Malatyalı Milletvekilleri olarak yemin edip görevimize başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP'nin Malatyalı olan vekilleri ve seçim bölgeleri şöyle:

Candan Yüceer-Tekirdağ

Gamze Akkuş İlgezdi-İstanbul

Elif Doğan Türkmen-Adana

Gülay Yedekçi Arslan -İstanbul

Onursal Adıgüzel-İstanbul

Eren Erdem-İstanbul

Murat Emir-Ankara

Mehmet Tüm-Balıkesir

Ali Şeker-İstanbul

Veli Ağbaba -Malatya 

Bu arada, CHP'nin Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ'ın da annesinin Malatyalı olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız