SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Soma Önergesi Reddedilmişti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:04
CHP'nin Soma Önergesi Reddedilmişti
A- A+ PAYLAŞ

CHP Grubunun Soma'daki maden ocaklarında meydana gelen iş kazalarına ilişkin TBMM'ye araştırma önergesi verdiği ancak bunun TBMM'de kabul edilmediği öğrenildi.

TBMM Genel Kurulu'nun 29 Nisan 2014 tarihli Twitter hesabında, "CHP Grubunun Soma'daki maden ocaklarında meydana gelen iş kazalarına ilişkin araştırma önergesinin bugün görüşülmesi önerisi görüşülüyor. CHP Grubunun önerisi kabul edilmedi" bilgisi yer alıyor.

CHP HEYETİ YOLA ÇIKTI

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kömür ocağındaki patlamaya ilişkin, "Soma'ya doğru yola çıktık. Kaybettiğimiz işçiler var. Umuyorum ki en kısa sürede göçük altındaki işçilerimiz de kurtarılır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız