SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"CHP'nin Tarafı Halktır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:34
A- A+ PAYLAŞ

CHP 2. sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Akçadağ mahallelerinin yanı sıra merkezde Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin basın bülteni şöyle:

"7 Haziran Genel seçimlerinin son düzlüğüne girildiği şu günlerde seçim gezileri kapsamında ilçe ve esnaf ziyaretlerini oldukça önemseyen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Akçadağ ilçesini ziyaret etti. Yeni Sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi. 

Seçim ziyaretleri kapsamında ihmal etmeksizin ilçeleri ziyaret eden ve oradaki vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek için yoğun bir çaba gösteren CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Akçadağ ilçesine bağlı, Kozalak, Sakaluzun, Bağköy, Levent, Mezra, Çobanuşağı, Kolköy, Küçükkürne, Kayadibi, Esenbey, Doğantepe, Taşolar ve Taşevler mahallerini ziyaret etti. 

İlçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Sakaluzun Mahallesi sakinleriyle sohbet etti. 

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Kapıya gelen misafirler boş gönderilmez, sofralar açılır, ikramlarda bulunulur. Bende sizlerin misafir olarak sofranıza oturdum, ekmeğinizi yedim. Heybemi de doldurup gideceğim” dedi. 

Sakaluzun mahallesinden kaç oy çıktığını soran Porgalı, mahalle muhtarıyla samimi bir diyalog içerisine girerek oy pazarlığına tutuştu. Toplamda 130 oyu olan mahallede 21 oy’un CHP’ye çıktığını öğrenen Porgalı, 130 oy’un yarısı 65 eder ben onu dahi değil 50 oy istiyorum dedi. Sakaluzun mahallesi muhtarı ise oy’ları mutlaka arttıracağının sözünü verirken, ancak sayı kaç olur bilmiyoruz en az 35 oy’a yükseltiriz ifadelerini kullandı. Başka bir muhtar ise mahallesinde 44 oy olduğunu, mahallesinde hem AKP hem de MHP teşkilatından kişiler olduğunu bu anlamda oyların üçe bölüneceğinin kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

Akçadağ ilçesi Sakaluzun mahallesinin ardından Kolköy mahallesine giden CHP Malatya Milletvekili Hulisi Porgalı, “ İktidar olursak 101 vaadimizi yerine getireceğiz. İktidara gidiyoruz. Attığımız adımlar Malatya’yı değil, Türkiye’yi salladı. Müthiş bir yükseliş içerisindeyiz. Ak Party’le at başı bir mücadele içindeyiz. AKP’nin oyları düştü. Bunu herkes görüyor ve kabul ediyor. AKP yüzde 37’lere kadar geriledi, CHP ise yüzde 32’lere kadar yükseldi. Arada kalan birkaç puanlık farkı son on gün içinde dahi olsa kapı kapı dolaşıyoruz. CHP’nin iktidar olabilmesi için bir şeyler yapılması gerekiyor” sözlerini kaydetti. 

CHP yayınladığı seçim beyannamesiyle tarafını belli etti diyen Porgalı, “ CHP köylüden, işçiden, esnaftan yana olacak. Mazot’u bir buçuk lira yapacak ki çiftçi ekip, biçebilsin, üretebilsin, kayısıya taban fiyat uygulayacak ki çiftçi ne kazanacağını görsün” şeklinde konuştu. 

Zaman onların aleyhine bizlerin lehine çalışıyor diyen Porgalı, “ Oyları giderek düşüyor. Altı dolu projelerle seçim çalışmalarımızı başlattık ve onların allak bullak olduğunu gördük” diye konuştu. 

Akçadağ ilçesi ziyaretinin ardından Yeni Sanayi esnafıyla bir araya gelen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, esnafların tek tek elini sıkarak dua ve destek istedi, sohbet etti. 

Yeni Sanayi Sitesi ziyareti sırasında konuşan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Esnafımızın ne kadar çok sıkıntısı olduğunu bir kez daha gördük. Geçen yıldan bu zamana kadar değişen hiçbir şeyin olmadığını, bakımsızlığın azalmak yerine giderek arttığını ve hat safhaya ulaştığını gördük. Biz bu bölgeyi tekrar canlandırmak için elimizden gelen desteği sağlayıp, gereken gayreti göstereceğiz. Buranın ekonomisini yeniden canlandıracağımızın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız